El meu primer viatge a Roma

He fet aquest apunt sobre el meu viatge a Roma, no és un viatge virtual sinó un un viatge que vaig fer fa un parell de cap de setmanes amb la meva mare, la meva tieta i les meves cosines. He dividit aquest GoogleDrive en dues parts, aquesta que us adjunto és la primera part on explico el meu primer dia allà i al final us faig una sèrie de preguntes que espero que sigueu capaços de contestar! Us agradaria anar de viatge a Roma? Tutta Roma us espera!

Clàudia Cazaux Cuberas
Grec 2

6 thoughts on “El meu primer viatge a Roma

 1. Margalida Capellà Soler

  Finalment has aconseguit anar-hi! Me n’alegro moltíssim, Clàudia! També m’agrada que, tot i ser sols alumna de grec enguany, ho vulguis compartir amb tots els aràcnides aquí. A veure si els fas venir ganes d’anar-hi. M’han dit que és possible, entre d’altres, que els alumnes de segon de Batxillerat hi vagin a final de curs!

 2. xenia.sanchez

  Salve!
  Molt bon apunt Clàudia! Es nota que va ser un viatge profitós en el qual vas fer grans fotografies i vas adquirir molt de coneixement!
  Qui sap si al final aconseguirem anar-hi tots a final de curs! Tant de bo!
  Vale!

 3. camil.arigon

  Enhorabona per l’apunt Claudia!
  Espero que t’ho hagis passat molt bé a Roma. Jo també vaig anar-hi, però era més petita i no me’n recordo gaire… Però recordo que la Fontana di Trevi em va agradar molt, tant la font com l’ambient que hi havia.

 4. Dani

  Molt bon apunt Claudia! Espero que t’ho hagis passat molt bé. Jo desde petit que vull anar a Roma. Les imatges són increíbles. Tornaries anar-hi a Roma a finals de curs?

 5. Mariona Sabanés

  Bona presentació!! Espero que t’hagui agradat Roma, és una ciutat que sempre he volgut visitar. Té molta informació la presentació, pot ser molt útil per saber-ne més sobre la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *