Viatge al passat

Fins i tot, a Londres hem trobat referents clàssics escampats per un dels museus més emblemàtics de la ciutat. El British Museum dedica una sala a la ceràmica grega i romana on es pot veure diferents déus i la vida quotidiana a l’Edat Antiga.

En reconeixeu alguna? Heu trobat cap emperador que us resulti familiar?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ewa5cAa-ngQ[/youtube]

Guillem Tur
Llatí 4t ESO opt.3

3 thoughts on “Viatge al passat

  1. David

    Gran treball on desde es demostra que a Londres tambe hi ha moltisima cultura classica, tambe s’ha de felicitar l’esforç fet ja que fer el video per que quedes aquest gran apunt es un treball molt gran!
    Ha quedat demostrat que la cultura classica no només forma part de Grecia o Roma. La trobem també a Londres!

  2. mercade.alex

    Gran treball on desde es demostra que a Londres també hi ha moltisima cultura classica, tambe s’ha de felicitar l’esforç fet ja que fer el video per que quedes aquest tant bon apunt. Ha quedat demostrat que la cultura classica no només forma part de Grecia o Roma sino que també es troba a altres part d’Europa i del mon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *