Tres porcelli

Bonum Diem!

Som la Mar Acien, la Judith Caballero, la Paula Contreras, el Luca Fernàndez, la Sara Martín i l’Abril Ramos de la classe de llatí de 4t opt.3. Hem representat en llatí el conte dels tres porquets amb imatges en moviment.

Per poder-lo fer, primer vam traduir el text Tres porcelli del llatí al català per saber què dibuixar. Una vegada entesa la història, vam dibuixar paisatges, personatges i ens vam repartir els papers per gravar les veus. Després d’enregistrar els àudios, vam anar fent fotografies, poc a poc, per a poder crear un efecte de moviment en muntar el vídeo. Fet això, vam fer GIFs animats amb les fotografies i vam adjuntar les veus i els crèdits. Aquest és el resultat! Ens ha semblat una activitat molt divertida i entretinguda de fer, esperem que us agradi ista fabula trium porcellorum et magni mali lupi!

[youtube]http://youtu.be/GaaZAqoXHfs[/youtube]

Salvete!

13 thoughts on “Tres porcelli

 1. Margalida Capellà Soler

  Feliciter, discipule discipulaeque! M’ha agradat molt el vostre treball, ara bé tot és millorable i s’han escapat alguns errors de pronúncia. Crec que tots heu fet de tertius porcellus i especialment la Sara.

 2. Dani

  M’agradat molt aquest video i amb uns dibuixos molt ben fets i quin valor en fer un video parlan en llati uns alumnes de 4 ESO aixi m’agrada ja que jo no hi tindria valors en parlar en greg en el meu primer any. Esta molt be organitzat i coordinat. Felicitats.

 3. camil.arigon

  Feliciter!!!! Ha d’haver estat una feinada traduir, fer els dibuixos, posar les veus… Tot i així ha quedat un treball molt maco.

 4. Sergio Fernández

  FELICITEEEEEEEEEER! M’agradat molt el vídeo, està molt currat, molt ben traduit i amb uns dibuixos molt ben fets. Felicitats

  VALETE

 5. Pingback: Fabula trium porcellorum et magni mali lupi | Aracne fila i fila

 6. Luca Fernàndez Farto

  Salutatio!

  Els treballs de Tres Porcelli realitzats són molt originals i molt divertits, també ens hem de sentir bé després de traduïr un text en llatí i de el·laborar diferents treballs de diverses maneres
  -Per part del nostre treball, crec que és un treball molt bo, la traducció està molt ben feta i a més la manera de realizar és del tot original, també he de comentar que ha sigut bastant costòs realitzar-ho, perquè vam haver de fer molts fotogrames, el resultat és el que esperavem
  -Per part del treball de les nostres companyes, és molt priginal, i fa entendre de manera concisa la història dels Tres Porcelli, les felicito per haver realitzat aquest treball tan bo

  Valete1

 7. Liana Franchesca

  Bonum diem!

  Moltes felicitats! Els treballs han sigut molt originals, es nota que ha portat el seu temps fer-ho, però estan super ben fets, i ha sigut molt bona idea fer aixo, la traduccio està molt bé, i els dibuixos també!

  Vale!

 8. nais

  Bonum diem!

  Moltes felicitats! Els treballs han sigut molt originals, es nota que ha portat el seu temps fer-ho, però estan super ben fets, i ha sigut molt bona idea fer aixo, la traduccio està molt bé, i els dibuixos també!

 9. Yasmina Groult

  Bonumdiem!
  Moltes felicitats! El treball esta molt ben fet, m’agrada molt que parli en llatí.
  Vale

 10. Alexia Álvarez Pámies

  Salve!!
  Felicitats per el resultat de tant de treball que deu haber portat els dos videos, són molt originals. Els audios estan molt ben grabats, les veus vocalitzen perfectament de manera que es pot entendre el que expliquen si s’enten una mica. Els dibuixos son diverits i molt ben elaborats, enorabona!
  Vale!

 11. Boutaina Anza

  Salve !

  Felicitatss pel treball ja que el trobo molt original i els audios s’escolten perfecte. A més estan molt ben traduits i dibuixast.
  Es nota molt el vostre esforç i el temps que us heu dedicat perquè aquests videos donin un molt bon resultat.

  Vale….

 12. Blanca L.

  Salve!!
  Enhorabona per aquest treball!!Crec que és molt original i personalment, m’ha agradat.
  Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *