3 thoughts on “La vida a Esparta

 1. camil.arigon

  Enhorabona per treball! Em sembla increïble que a Esparta si un nen no fos apte per anar a l’exèrcit fos llençat una muntanya. Els homes es formaven per ser bons soldats i les dones s’enfortien per estar més preparades pel moment del part i no patir tant.

 2. Mireia Franco

  Ave!!
  No se com he acabat aquí i sé que no es feina de classe comentar aquesta pàgina però m’he parat 5 minuts a llegir-la i m’ha semblat súper interessant la vida dels Espartants, hi ha algo que m’ha cridat molt l’atenció i es el fet de que tiraven als nens que no servien per la lluita per una montanya. Em sembla interessant veure que les dones espartanes també es preparaven per a poder estar preparades per al part i així tampoc patir. M’agradaria poder estudiar la vida de les cultures tant greges com romanes. També seria un bon tema per la Semana de la Ciència.

  Vale!!

 3. Teresa Devesa i Monclús

  D’això es tracta Mireia, de trobar temes que us interessin i que deixeu anar la vostra curiositat. Realment el Dani i el Sergio ens han apropat a alguns aspectes de la cultura Espartana que fan una mica de por, perquè no respecten els drets humans bàsics tal com els entenem ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *