19 thoughts on “Familiae nostrae

 1. Margalida Capellà Soler

  Així m’agrada, discipuli discipulaeque, que hàgiu volgut acabar bé l’any! Espero que hàgiu tingut unes bones festes de Nadal amb família i una bona entrada d’any.

  Annum novum faustum felicem vobis precor.

 2. Maria Benito

  Ave!
  Els Prezis estan molt bé en general. Potser hi ha algun error però poc important. Estan treballats i són fàcils d’entendre.
  Familia mea:
  Motse mea mater est. Juan meus pater est. Joan meus frater est. Rosa Mari mea matertera est. Esperanza mea amita est. Jose Antonio meus patruus est. Dani, Monica et Edu mei sobrini sunt.

  Crec que fer un Prezi amb el nom dels membres de la família és un bon mètode per memoritzar el significat de les paraules, utilitzant una presentació dinàmica i diferent.

  Vale!

 3. Mar

  Bonum diem!
  Els Prezis estan molt bé, són divertits i explicats amb claretat. Potser hi ha algun error però no molt important. M’han agradat molt!

  Vale!

 4. Marta

  Bonum Diem!!
  La veritat es que tots el Prezis estàn bastant bé. Crec que fer-ho amb prezi es més original que fer-ho amb power point o en esquema. Molt bé!

  Vale.

 5. Maria Cancio

  Salve!!
  Els Prezis estan molt bé, s’enten tot amb claretat. M’han agradat molt!

 6. Ariadna Zarcos

  Salve!
  Els Prezis són molt originals! Han quedat molt bé!
  Familia mea:
  Eva mea mater est. David meus pater est. Alba mea soror est.

 7. Júlia Calvo

  Els prezis són molt macos!! És interessant veure com la gent exposa la seva familia o una inventada a la seva manera, amb diferents dissenys i varies idees. Molt original!! felicitats!

 8. Natàlia Rubio

  Salve!
  Els prezis m’han semblat molt originals i molt ben fets! Tenint en compte que aquest programa no és gaire fàcil d’utilitzar, trobo que els resultats han estat bons. A més, hem pogut aprendre vocabulari llatí bàsic d’una manera didàctica i divertida. Felicitats!
  Ave!

 9. Raul Àlvarez

  Salve,
  És una bona activitat pel fet de que és una manera bastant fàcil i ràpida de apendre les categories familiars en llatí, i no pas massa difícil, ja que no hi han masses errors en els altres prezis.
  Vale!!

 10. Mireia Abelaira

  Salve!
  Tots els prezis estan molt bé, amb aquesta técnica es pot aprendre llatí bàsic, es una manera eficaç i divertida d’aprendre.
  Vale!

 11. Sara Martín

  Salvete!
  Trobo que tots els treballs estan molt bé i molt ben presentats. Aquesta activitat m’ha agradat perquè hem après el vocabulari de la família i també a fer un arbre gegealògic ben fet. A més, és important saber utilitzar el prezi correctament.
  Aquí deixo l’enllaç a la meva família: http://prezi.com/9czccrv3j5tz/mea-familia/

  Valete!

 12. Margalida Capellà Soler

  Bona feina, Sara. Gràcies per voler-la compartir. Podries, però, corregir en el Prezi on calgui posar tia materna: matertera (sense la i inicial que has posat) i tia de part del pare amita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *