20 thoughts on “Quines de les set meravelles podrem visitar?

 1. Judit Gimenez

  Carai! Quines construccions més maques hi ha al món. He despertat molt interés en aquestes meravelles que ens acompanyen des de l’antiguitat. Egipte és un país que des de sempre m’ha atret igual que Rodes, però, Babilònia, desconeixia totalment els seus jardins! Desafortunadament ja no estem a temps de visitar l’Estàtua de Zeus a Olimpia però estic segura que debia ser impressionant.

 2. Arnau Lario

  Felicitats, Xènia.
  La veritat és que és una pena, però ja no podem visitar gairebé cap d’aquestes meravelles, que segur que eren mereixedores d’aquesta qualificació. Actualment només podem “meravellar-nos” amb la piràmide de Kheops, i algun dia ho vull fer.

 3. Zícora

  Salve.

  Un article molt interessant. Les imatges m’han agradat molt, de fet són impressionants. El que més m’ha impactat ha sigut el dels Jardins penjants de Babilònia. Aquestes obres de ben segur que es mereixen ser anomenades “meravelles”.

  Vale.

 4. Clàudia Cazaux Cuberas

  Gran treball Xènia la veritat és que és molt interessant i són autentiques meravelles. M’agradaria poder-les visitar encara que algunes ja no és possible ja que ja no hi són, quina llàstima!

 5. Abril Ramos i Aran

  Xaipete!

  Realment m’agradaria especialment anar als jardins penjants de Babilònia, encara que també estaria bé poder veure les altres 6 marevelles, però malauradament només podria visitar la piràmide de Kheops.

 6. Iria Rael

  Xaipe!
  Molt bon apunt, és molt original i està molt complet.
  Sempre m’han cridat l’atenció, encara que mai les he vist. Desconeixia els jardins de Babilònia,

 7. Pingback: Les set meravelles de l’antiguitat | Aracne fila i fila

 8. Ariadna Ruiz

  Χαιρετε!
  Presentació ben feta i tot molt ben resumit tot, però trobo que quan pases de pàgina, va molt lent i fa que se’t passin una mica les ganes de continuar llegint i mirant!

 9. Robert Cepeda Machuca

  χαιρετε!
  Un treball fantastic i molt complert, informacio combinada amb una fotos magnifiques. Els jardins penjants de Babilonia son sense cap dubte el que mes m’ha agradat, un defecte que puc assenyalar es que les animacions amb que es pasen les diapositives son una mica lentes.

 10. Chaymae Zaouaghi

  χαιρετε!
  Bon apunt!!
  És impressionat veure aquestes meravelles i quina pena que no poguéssim visitar moltes d’elles, ja que no en queden i que segur que eres espectaculars, totes em van agradar molt però sobretot els jardins de la Babilonia i l’estàtua de Zeus en van cridar l’atenció molt més.

 11. Mireia

  Xaipete!

  És curiós veure totes aquestes maravelles que han significat algo al llarg del temps, però és una pena que algunes d’elles no s’hagin conservat ja que ara no hi podem gaudir d’elles. És impressionant com arriben a ser de maques…

 12. Mireia

  Xaipete!!

  És curiós com hi han mostres tant magnifiques dels nostres avantpassats arreu del món, encara què és una pena que algunes no se’n conservin. Segurament aquestes mostres haguessin sigut parts de la cultura d’aquella ciutat o nació i haguessin tingut un alt valor.

 13. Mar Cruz Viladoms

  Xaipete!!!
  Les 7 meravelles són realment meravelloses…
  Començant per la Piràmide de Gizeh, diré que és de les que estructuralments i a primera vista més m’agrada m’agradaria poder visitar-la. En canvi, el fet de que es digui que va ser una tomba per al faraó…. Em tira una mica enrere.
  L’altra mervaella que m’agrada molt són els Jardins de Babilònia. El toc que tenen d’exòtics i tranquiles donen ganes d’estar allà a obesrvant a travès d el’entrada tot el queet rodeja. Aquesta si que m’agradaria visitar-la, crec que sria un moment de tranquilitat i reflexió sobre les impressionants coses que vannfer els grecs.

 14. Abril Gabutti

  Xaipe!
  Tant de bo pogués visitar aquestes meravelles, desgraciadament la gran majoria ja no existeixen. Sobretot em desperta molta curiositat els jardins de Babilònia, una molt bonica mostra d’amor.
  Quina sort van tenir els nostres avantpassats de poder gaudir-les!

 15. Rocío Rodríguez

  Xaipe!
  M’agradaria molt veure amb els meus propis ulls les maravelles que encara poden veure avui en dia!
  Habia sentit parlar de les 7 maravelles del món, però no sabia que moltes d’elles estaven relacionades amb el món grec.
  Gràcies!

 16. Oussama

  Χαιρετε!
  Aquest treball esta molt ben fet, ja que no fa falta ni viatgar nomes mirant les imatges, he vist la presentaió esta molt bé y molt complerta, però al canviar de diapositiva tarda molt en canviar un petit canvi i seria perfecte.

  1 -A Megacles de Atenas,
  vencedor en la cuadriga.

  El más bello preludio para la estirpe potente
  de los Alcmeónidas es Atenas, la gran ciudad,
  cuando hay que echar cimientos de canciones
  en honor de los caballos.
  Pues ¿qué patria, qué casa habitando podrás tu nombrar
  que en Hélade sea oída
  como más gloriosa?

  Porque en todas las ciudades se propala la fama
  de los ciudadanos de Erecteo, oh Apolo, los que
  en Pitón divina construyeron tu casa admirable.
  ¡Pero cinco victorias en Istmia me guían, y una muy insigne,
  la Olimpíada de Zeus,
  y dos conseguidas en Cirra,

  oh Megacles, tuyas y de tus antecesores!
  En el éxito nuevo me gozo. Pero esto me duele:
  que la envidia se vuelva a las obras hermosas. Se dice, por cierto,
  que la dicha floreciente, constante,
  trae así al hombre lo uno igual que lo otro.

 17. TradeKing

  Greetings! Very useful advice within this post! It is the little changes that make the largest changes. Thanks for sharing!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *