Aprenent mitologia grega amb mots encreuats

XAIRETE!

Per tal de repassar els mots de mitologia i de gramàtica grega, us he preparat aquests mots encreuats. Companys de classe, els podeu fer a través del vostre Fil Moodle de Grec 1 i així us comptaran en el vostre qualificador. Teniu cura en escriure bé les majúscules i els accents si no voleu veure la puntuació disminuïda.

3 thoughts on “Aprenent mitologia grega amb mots encreuats

 1. Zícora

  Salve.

  Un apunt molt entretingut. Jo ja l’he fet i el cert és que resulta molt pràctic fer els mots encreuats amb mitología grega perquè crec que al fer-los se’t queden al cap i pots relacionar-los.

  Vale.

 2. Marina

  Gràcies Lida! Jo també trobo que és una bona manera i més entretinguda d’aprendre una mica més de mitologia i alhora d’altres coses! Espero que molts més aràcnids puguin realitzar els mots encreuats que he fet:)

  SALVE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *