Endinsa’t en el món romà!

 

Avui a Ràdio Premià al programa Tot d’una de de Lola Busquets (l’última mitja hora):

  Ir a descargar

Alumnes de segon de batxillerat del Treball de Recerca  Turisme arqueològic al Maresme,  després d’haver fet el projecte de Recerca de quart Jaciments romans al Maresme.

Hady Camara & Georgina Tur

P.D.: Premià notícies de dilluns 29 d’octubre de 2012 i Tot d’una del divendres 26

15 thoughts on “Endinsa’t en el món romà!

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  Georgina, Hady, sou unes tutorandes ben agosarades, però ja se sap: Audaces Fortuna iuvat! Ahir em vàreu fer anar a la ràdio, demà i el cap de setmana següent de pont m’heu organitzat uns tallers fantàstics o això espero! Bona sort amb la vostra part pràctica del treball de recerca! Crec que aconseguireu dinamitzar els jaciments romans de Premià de Mar, o almenys que se’n parli!

  Per cert, ahir la secció catalana de la SEEC va fer públic el treball de recerca d’en Rubén Florencio Can Ferrerons: un jaciment excepcional a Premià de Mar.

 2. Vicctor Barranco

  Salve!
  M’agués agradat anar aquest matí, li vaig dir a la Hady, però m¡ha sigut impossible!!
  Respecte a la entrevista, ja vaig comentar pel facebook que em va semblar una entrevista fantàstic, encara que la Hady no parlés molt jajaja però és notava la seva presencia amb el seu riure de fons hahaha.
  Vale 😀

 3. Margalida Capellà Soler Post author

  Gràcies, Víctor! Crec que tant la Hady com la Georgina se’n faran càrrec, ja que encara estàs convalescent! Espero, però, que el proper cap de setmana tinguin més caliu dels amics i que tu hi puguis ser també!

 4. Andrea Balart

  Salve! Hic et nunc, vol dir aquí i ara com les samarretes que vem estampar l’any passat per l’excursió del teatre. Penso que és una bona idea això del vostre treball de recerca de fer diversos tallers per dinamitzar els jaciments romans.
  Vale!

 5. irina

  Lida, ja us vaig veure quan anaveu a la ràdio! segur que serà un treball fantàstic, me’n recordo que a quart va venir un alumne de segon a exposar-nos la seva exposició sobre can Ferrerons i la descoberta de jaciments i tinc que dir que em va semblar molt interessant! Pel que veig hi ha restes romanes fins i tot a Premià!

 6. Marta Bautista

  Salve!!

  La Yasmina, Nora i jo anirem el diumenge dia 4 de novembre! Serà interessant i divertit, es una altre manera d’aprendre. I també ajudem a la Hady i a la Georgina per el seu treball de recerca.

  Vale!!

 7. Margalida Capellà Soler Post author

  Així m’agrada, noies! A veure si aconseguiu que més gent s’hi animi!

 8. judithmartinez

  Salve!
  no sabia de l’existència d’aixó,em sembla perfecte que la Hady i la Georgina tinguin aquestes idees tan bones, tenen molta imaginació, no vaig poder anar al taller, peró m’hauria agradat anar. felicitats

 9. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » Més Treballs de recerca de Clàssiques digitals

 10. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » “Turisme arqueològic al Maresme”, tot un Premi Baldiri Reixac per a l’institut Premià de Mar

 11. Zícora

  Salve.

  Enhorabona per la vostra entrevista Hady i Georgina, us ha sortit molt bé. Em sembla una fantàstica idea això d’organitzar aquestes activitats perquè gràcies a elles donarà l’oportunitat a la gent d’apropar-se al món romà i així poder conèixer les seves costums. Tot plegat resulta molt enriquidor.

  Vale.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *