In albis

Fins ara, no ens havíem adonat de que aquí a Premià, tenim una escola de teatre anomenada In Albis.


Mostra Establiments amb referents clàssics en un mapa més gran

Jo hi vaig però ignorava que el seu nom fos llatí i tampoc en sabia el seu significat. Realment és una mica irònic aquest nom per a una escola de teatre i és molt contradictori; però a la vegada molt original. Sabeu què vol dir In albis? Comenteu!

Aïda Espasa Vilardell
4t ESO

5 thoughts on “In albis

 1. Margalida Capellà Soler

  Aïda, segurament a més de l’expressió llatina l’anada a Tarragona i veure actuar In Albis Teatro et deu haver ajudat a localitzar In albis a Premià de Mar en aquest Google maps d’establiments amb referents clàssics. A l’estiu que ens movem arreu, de ben segur l’anirem entre tots i totes completant una mica més. Bona feina i bon estiu!

 2. Teresa Devesa i Monclús

  L’enhorabona, Aïda, per haver trobat aquest establiment amb referents llatins. Fa dos anys ja vaig deixar un comentari per a l’alumnat del Cristòfol Ferrer, a veure si ho trobaven. Ha valgut la pena esperar. Tant de bo els companys no es quedin com el títol de l’establiment i sàpiguen contestar el significat del llatinisme i el seu origen llatí.
  Bon estiu!

 3. Margalida Capellà Soler

  Teresa, a l’Aïda, jo també li vaig dir que feia dos anys que ho esperaves i que valia més tard que mai! Ja s’ho val!

 4. Marc Giménez Sanz

  In Albis significa “En blanc”. Jo també estic allà i puc dir-vos que el nom és força motivador.
  De vegades quan actuem alguns es queden in albis.

 5. Margalida Capellà Soler

  Marc, no sabia que també tu fessis teatre. Desitjo que no et quedis in albis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *