!!! Un Ulisses de l’espai !!!

Hola a tots, aràcnids i aràcnides. He fet aquest article anomenat un Ulisses de l’espai, perquè com una fan que sóc de la mitologia clàssica i del gènere del còmic manga, m’agradaria fer-vos veure que la cultura hel·lènica també ha influït d’una manera o d’una altra als nipons, que tot sovint han begut en la mitologia grega per crear les seves obres.

A continuació, us deixo el vídeo d’introducció dels dibuixos Ulises 31, amb la cançó interpretada pel grup musical Capitán Memo.

Gaudiu-lo!!!

[youtube]https://youtu.be/nS3kCACw_t0[/youtube]

Què us ha semblat? Us agrada també el manga? Coneixeu aquesta sèrie? Per què es diu així? Quins altres referents clàssics hi trobeu? Aneu deixant en comentari l’enllaç al Youtube d’un episodi, tot explicant els referents que hi trobeu.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mFita3ZFpo4[/youtube]

 

Sara Bernad

1r Batx. Grec i Llatí

10 thoughts on “!!! Un Ulisses de l’espai !!!

 1. Margalida Capellà Soler

  Ui, Ulisses 31! Sara, suposo que també devien ser els dibuixos animats predilectes dels teus pares quan eren petits! Una sèrie dels anys vuitanta que ens permetrà treballar la pervivència homèrica en un Ulisses que erra per l’espai durant el segle XXXI! Us serà d’un gran ajut per treballar cada un/a un episodi aquesta pàgina.

 2. Eulàlia

  Salve!

  Bona feina, Sara! Veig que la teva afició al manga i en especial, aquesta sèrie, ha donat el seu fruit.

  Tot i que és un anime que ja té bastants anys, crec que mai passarà de moda perquè s’ha convertit en un clàssic del còmic.

  Molt bé, Sareta! Quan pugui, em miro els vídeos.

 3. lourdes caparros

  Salve!

  m’agrada com t’ha quedat Sara, ja que a mi m’agraden aquests tipus de dibuixos, molt currat

  FElicitats

 4. bautista.noelia2011

  Salve!

  La veritat es que mai he vist aquests dibuixos, he buscat per internet i e trobat l’argument.
  Ulisses, al comandament de la nau espacial Odiseus, destrueix al gran Cíclope i rescata a un grup de nens presoners incloent al seu propi fill Telémac, despertant així la ira dels déus. El déu Posidó demana ajuda a Zeus perquè sentenciï a Ulisses a vagar per l’univers de l’Olimp i congeli a la seva tripulació, que roman hivernada a la nau fins que pugui trobar el regne d’Hades, després del que li serà permès tornar a la Terra.

  Crec que són uns grans dibuixos per donar a coneixer als nens la mitologia grega. Felicitat Sara! és un bon article

 5. Chaima Anzaoui

  Aquest article, està molt bé Sara, moltes felixitatas ets una gran artista.

  Pensu que és un tema molt interessant i alhora original, està molt bent fet.L’idea dels dibuixos de manga i aqust videos, són molt divertits ja que ens mostren coses ficticies de Ulisses en l¡esapi, molt original!

  A mi m’agrada molt que un heroi com a Ulisses és destaqui d’aquesta manera:( al comandament de la nau espacial Odiseus, destrueix al gran Cíclope i rescata a un grup de nens presoners…).

  Aventures i aventures……!

 6. Eric Andreu

  Primer de tot felicitats Sara. Com sempre trobem referents clàssics per tot arreu, fins i tot si busquem en dibuixos més antics que els de les nostres generacions. És com una modernització futurista de la mitologia grega. És bastant curiós. Crec que aquests dibuixos son de l’època dels nostres pares, paral·lel a Mazinger Z crec.

 7. Pingback: Anònim

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *