Un pastisser mallorquí, Juan José Cózar Verge, ha fet aquesta reproducció exacta i comestible d’un pa carbonitzat de Pompeia. Sembla increïble, veritat! Si en voleu saber nés consulteu aquest apunt i els enllaços de El Fil de les Clàssiques i El pa en temps dels romans d’Aracne Fila i Fila i si aconseguiu la recepta d’aquest pa la introduirem en el Nostre Receptari de Cuina Romana amb Col·lex.
Plurimam salutem!
Ihssan Mhirou Zliouel
4t ESO Llatí Opt. 1
Salve!!
Un bon treball, ja podriem fer nosaltres aquest pa no Lida? jajaja
Vale!!
Què original no? jo a pompeya vaig estar a les seves ruïnes i són realment precioses, se’t posa la pell de gallina. Un pa… que extrany! jajajaj és original!
Salve!!!
mmmm quina bona pinta te aquest pa que bé que vivien els romans!!!
Ihssan, m’alegra molt que hagis començat amb força aquest tercer trimestre i avui has demostrat també molt interès en el taller d’escriptura romana! Segueix així!
Salve!
Què bo, quina bona pinta!
Ihssan, molt bon artícle, és nota que ho has treballat i t’hi has esforçat. Trobo un artícle molt interessant!
Felicitats:)
Vale!
Quina bona pinta! Podríem provar de fer aquest pa algun dia 😀
Salve! no he estat a Pompeia, tot i que he sentit a dir que encara estan els cadàvers carbonitzats, impresiona molt! el pa fet pel mallorquí, Juan José Cózar Verge fa molt bona pinta. Molt bon article Ihssan, felicitats!
vale!
molt orginal !
no te molt bona pinta aquest pa pero suposo que nomes es la primera impresio i segur que estaria molt bo avera si podriem fer algun dia alguna cuina a l’institut ja que jo no vaig tindre oportunitat d’anar a la boqueria :)ç
vale!
Salve!
No sabia que a Pompeia, feien aquest tipus de pa, té que estar molt bo! T’ha quedat molt bé l’apunt Ihssan.
Salve! 🙂
Està molt bé l’apunt Ihssan, segur que aquest pà típic de Pompeia estava molt be, com ja han dit els meus companys el podriem fer a classe, seria una activitat molt divertida, això segur.
VALE!
Salvee!
ostres quina bona pinta que te,no.. ja podriem dedicar una classe a fer-ne un,no? o bueno.. podriem fer un alguns de classe si ens pujesis nota… jajaja
valee.
Salve!
Aquest pa té mol bona pinta, estaria bé, fer-lo a classe algun dia. Ihssan l’apunt t’ha queda’t molt bé, molt curat!
VALEE!
Salve!
Té molt bona pinta m’agradaria provar-lo! jaja:D
Salve!
Molt bon apunt Ihssan, m’ha semblat molt interessant, i segur que t’ha costat molt de fer;)
Sembla molt apetitós aquest pa que ha fet en Juan José Cózar Verge, m’agradaria poder provar-ho i saber que menjaven abans els romans, una mica com al taller de la boqueria, que vam experimentar algun dels sabors que els agradava tant als romans.
Salve 🙂 !
Ihsan l’apunt t’ha quedat molt bé i aquest pa té una pinta..!
A mi Pompeia sempre m’ha interessat, és un viatge que m’agradaria fer i així veure les reuines que hi ha.
VALE 😀
Salve! ja ho provare de fer! Té molt bona pinta! I es molt original, potser algun dia els cursos següents ho fan a la classe de la boqueria.
Vale!!
Salve! Bon apunt, t’ha quedat molt bé! Aquest pa deu estar molt bo, comparteixo amb els companys aixo de que ho podriem fer a classe…
Vale!
salve!
M’agrada més el pa de la Daunis jaj
vale!
Ja podriem fer algun taller de cuina aqui al cole, que sempre posem receptes per aquí.. i per exemple aquest pa te una pinta.. jajaj!
Està molt bé l’apunt, Felicitats Ihssan!
vale!
Salve! felicitats Ihssan és un bon apunt la veritat és que si que sembla increíble, però no te massa bona pinta aquest pa.. jajajja
salve!
felicitats per l’apunt, te molt bona pinta la veritat jaja
salve!
felicitats per l`apunt, te molt bona pinta la veritat jaja
Té molt bona pinta aquest pa!Felicitats Ihssan!
SALVE!!
Molt interesant Ihssan, ara em be de gust pastís! jajajaja.
Podriem perdre alguna que altre classe per el·laborar un pastís com aquest, només qui volgués coma la escriptura, es a dir, opcional.
AVE!