Cartes divines als aràcnids III

Hola terrestres,

Sóc el déu Hades i encara que no sapigueu us he vingut a veure a Sant Hilari més d’un cop, tot i que no m’heu vist mai ja que porto un casc que em fa totalment invisible. Un consell que us dono és que no em vingueu a veure, a no ser que estigueu morts perquè el meu gos Cèrber no us deixarà passar i un cop morts no us deixarà sortir del meu domini: el món  subterrani. Per cert, disfruteu de la vida, que és molt curta i d’aquí a poc… us reunireu amb mi!

El déu Hades

Agostino Carraci, Pluto (1592)

 

Jose Gómez

Cultura clàssica 3r ESO
INS Anton Busquets i Punset

6 thoughts on “Cartes divines als aràcnids III

 1. Margalida Capellà Soler

  Jose, quin déu! Avui m’han dit que neva a Sant Hilari! Esperem que l’innombrable no s’hi apropi!

 2. Zícora

  Salve.

  Es una alegria que el déu Hades hagi sortit del subsol per escriure aquesta carta tant motivadora. La veritat es que te tota la raó i es te que gaudir de la vida.

  Valeee.

 3. Ares i Posidó

  Benvolgut Hades,

  Estàvem a classe de Grec i Hermes ens ha comunicat que hi havia una nova carta divina per als aràcnids i hem decidit treure el nas. Val més no t’acostis ja que contra les poderoses onades, i el gran déu de la guerra no tens massa cosa a fer. A més a més, els hem de protegir perquè nosaltres puguem continuar “existint”.

  Una abraçada olímpica 🙂

 4. Mustafà Marouan

  Ave, HADES,
  M’ha agradat molt aquesta carta. Intentaré algun dia veure’t encara que el gos Cèrber m’ho vulgui impedir.Peró després vull sortir!

 5. Anna Solà

  Òstres tu, quin déu!
  M’agrada molt aquesta publicació dels benjamins del col·legi que fan cultura clàssica, i a més, perquè els que fem llatí de 4T també ho vam fer.
  Em fa molta il·lusió tantes publicacions dels alumnes de Sant Hilari.
  Un petó i una abraçada molt gran.

 6. Dolors Clota

  Et dono la raó, Anna, en això de la il.lusió que fa veure com participen els altres companys. I em sembla que Hermes encara en té algunes més per fer-nos arribar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *