Tarragona escollida!

La tenacitat i persistència en els objectius plantejats, algunes vegades, obté la justa recompensa. I la ciutat de Tarragona l’acaba de rebre en veure catapultada la seva condició de candidata a única organitzadora de la XVII edició dels Jocs Mediterranis del 2017. La desitjada designació ha arribat des de la ciutat turca de Mersin, on s’ha celebrat la conferència del consell olímpic dels Jocs Mediterranis, per derimir entre les dues candidates presentades, Tarragona i la ciutat egípcia d’Alexandria. Sens dubte, la celebració d’aquesta competició esportiva a l’antiga Tàrraco romana, tot i arribar en un moment de severes estretors econòmiques en el pressupostos de les administracions, haurà d’impulsar la projecció internacional de la ciutat i afiançar els rèdits fins ara obtinguts amb la proclamació com a Patrimoni cultural de la humanitat  l’any 2000. Tanmateix, en la decisió del jurat olímpic segur que ha pesat, en bona part, el monumental llegat històric dels tarragonins, a banda d’altres atractius culturals, gastronòmics i estratègics en transports o comunicacions.

ENHORABONA, TARRAGONINS i TARRAGONINES!

Gaby

4 thoughts on “Tarragona escollida!

 1. Margalida Capellà Soler

  L’enhorabona, Tarragona! Moltes gràcies, Gaby, per enllaçar el vídeo amb la bona notícia, de ben segur l’empremta romana hi ha guanyat al seu favor!

 2. Ignasi

  Quina alegria! Qui sino Tarragona per ser elegida, les seves conservacions rumanes són impressionants i es mereixen els Jocs Mediterranis.
  Vale!

 3. Júlia Bardera i Noemi Gallego

  Salve!

  És una boníssima notícia que una ciutat amb tanta romanització sigui escollida per els Jocs Mediterranis del 2017.

  Moltes felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *