Ovidi actualitzat porta dos premis literaris a l’Ins.Cristòfol Ferrer

Rebeca Sánchez  i Sílvia Espinach, alumnes de llatí de segon i de primer de batxillerat de l’institut Cristòfol Ferrer, van rebre ahir, diumenge de Rams, a la biblioteca  Martí Rosselló i Lloveras de Premià de Mar el primer i el segon premi literari en la categoria F de prosa en el certamen anual de premis literaris de Sant Jordi 2011. Rebeca Sánchez ara opta a la Mostra literària del Maresme amb Denis, ànima de llop, una actualització del mite de Licàon, i Sílvia Espinach acaba de publicar El silenci d’Hipe a Aracne fila i fila, una potent actualització del mite ovidià d’Ocíroe en un ambient web 2.0 de blocs, Facebook i xarxes socials.

Vaig interrompre les meves vacances per ser-hi present en un moment tan especial  i captar-ne algunes imatges per a tots els aràcnids i aràcnides.

FELICITER, discipulae!

15 thoughts on “Ovidi actualitzat porta dos premis literaris a l’Ins.Cristòfol Ferrer

 1. Teresa Devesa i Monclús

  Enhorabona, Rebeca i Sílvia, per aquest premi, i a tu també, Margalida, per la part que et toca. Esperarem ara el resultat de la Mostra del Maresme, a veure què fa la Rebeca, però el fet de ser autores dels millors textos de Premià ja és tot un honor. Per molts anys!

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Teresa! I tant que és un gran honor i a més amb Ovidi!
  Bona Pasqua!

 3. Dolors Clota

  Enhorabona a les artistes, a la professora i a Ovidi per inspirar-les i fer realitat les seves paraules de perdurar!

 4. Sílvia Espinach García

  Moltíssimes gràcies. I moltes felicitats Rebeca, sort amb la Mostra del Maresme!

 5. Cristina Álvarez Barraca

  Salvete!

  Moltíssimes felicitats Sílvia i Rebeca pels vostres premis!
  És tot un honor que dues alumnes del nostre institut hagin guanyat els dos primers premis, i molta sort a la Rebeca, que esperem tots que guanyi també la Mostra del Maresme!

  Valete!

 6. Irena

  Hola
  Vaig veure al facebook que vau guanyar. Rebeca i Sílvia em sembla fantàstic que haguiu obtingut el premi , perquè us ho mereixeu de debò, són boníssims les lectures, teniu molta d’imagnació!
  Feliciter noies:)

 7. Laura Galán

  Moltes felicitats noies! Heu fet unes recreacions molt originals i us mereixeu els premis!

 8. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Ovidi ens porta a Ràdio Premià de Mar

 9. Eulàlia

  Moltes felicitats!!!
  Ha sigut molt bona idea modernitzar els mites, espero que seguiu escribint aquest tipus d’històries!

 10. Chaima Anza

  Moltes felicicitats Rebeca com a la Silvia. Moltes Felicittas valeu molt i teniu un gran èxit en haver escrit coses tan fabuloses. Espero que seguiu sempre aixì, mai deixeu que per diferentes circumstàncies deixessiu el don que teniu.
  Segui aixì i en futur qui saps, poder tonrnar a escoltar els vostre nom per la tele,diaris,llibres..!! De tot cor ús desitgo lo millor! 🙂 Jo també seguiré escrivint i preocurar fer menys faltess, valem molt totes tres!1

 11. Chaima Anza

  valem totes tres i tam que molt, i també els que sorgiren en un futur, espero que veieu aquest comentari, perquè fa temsp qeu no us veig! petons!!

 12. luna.laura1120

  Siiiiiiiiilviaaaaaa! Mar Bombolla SURINYAAAAAAAACH ajajajaj Vallvé… ajajajajaj m’he sentit com a casa llegint aquest mite! Ja m’ajudaras que ara em toca fer-lo a mi!

 13. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » Les Clàssiques un altre any guardonades en els Premis Literaris de Premià de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *