“Contra consuetudinem”

Voleu buscar els referents en un escrit de la nostra acabada d’estrenar col·laboradora Dolors Clota des de l’institut de Sant Hilari Sacalm i conèixer-la millor? Doncs, a més de pegar una ullada al seu extens i ric currículum llegiu Contra consuetudinem (relat amb què va quedar el 2006 finalista del XV Premi Illa de Menorca) i segur que en trobareu més d’un.

3 thoughts on ““Contra consuetudinem”

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  Dolors, un relat magnífic, curull de referents clàssics, que m’ha despertat nostàgia de s’illa que em va veure néixer i que tu tant t’estimes després d’haver-hi sojornat un parell d’anys a la mallorquina. Per cert, he llegit que ets de Manlleu i m’ha fet gràcia perquè a la meva promoció hi havia un tal Ramon. Potser vàreu tenir els mateixos professors de clàssiques!

 2. Dolors

  Margalida,
  Gràcies pels elogies i, com diuen a la teva illa, ara m’has fet empegueir (passar una mica de vergonya)per tots els elogis que fas… Si a la teva promoció hi havia un tal Ramon, suposo que es tracta d’en Ramon Boixader. De l’institut de Manlleu vam sortir uns quants professors de clàssiques, en Xevi Amargant, en Ramon Boixader, l’Aurora Colom i jo. Possiblement n’oblidi algun… disculpes. Tots nosaltres vàrem ser alumnes de la Maria Vidal, una professora dura, exigent però que s’estimava la feina i les humanitats. Suposo que una part li devem a ella…
  Si vares coincidir amb en Ramon, vol dir que quan jo tot just començava primer tu ja devies fer quart… i devíem coincidir pels passadissos de la central…

 3. Margalida Capellà Soler Post author

  Justa la fusta, Dolors! En Ramon me n’havia parlat de la vostra professora i segur que ella hi va sembrar una bona llavor en tots vosaltres i així heu crescut. Res d’empegueir-se, la veritat és la veritat. Gràcies, Dolors, per apropar-te a nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *