Humor d’alfabet!

De mica en mica s’omple la pica i entre tots i totes hem aconseguit el que ens demanava l’altre dia la Margalida a través del Fòrum de notícies del Moodle: aquests retalls de diaris, revistes i personals en què es fa humor amb l’alfabet grec. A què espereu per donar-nos a conèixer el vostre, inventat o publicat? Només l’heu de pujar a l’àlbum corresponent “Alfabet i humor”!

Aràcnids i aràcnides de Grec

35 thoughts on “Humor d’alfabet!

 1. Teresa Devesa i Monclús

  El meme està bé, Alba, tot i que no té cap relació amb les lletres gregues, aquesta Afrodita mossegant-se les ungles.

 2. Teresa Devesa i Monclús

  Està clar, Brenda i Carla, que Pitàgoras ha triomfat. La veritat és l’alfabet és un recurs que dóna per molt.

 3. Aida Gilbert

  Salve!
  He trobat molt entretingut aquest article ja que es una altra manera d’aprendre l’alfabet grec de manera inconscient. Del recull d’imatges que hi ha la que m’ha fet més gràcia ha sigut la de la “g(latina)”. ara m’agradaria fer una aportació personal que vaig trobar l’altre dia.
  https://webalia.com/uploads/contenidos_usrs/originales/1271048_profesor_latin_20160531155851.jpg
  (https://webalia.com/fotos-otras/profesor-de-latin/gmx-niv185-con4971755.htm)

 4. Teresa Devesa i Monclús

  Ostres, però qui s’inventa tots aquests acudits que em feu arribar???

 5. Marc Escolar i Daniela Soler

  Ens han agradat molt les imatges i ens hem rigut molt, el que més ens ha agradat, ha sigut el de Pitàgores perquè li pica el cul. Pensem que és molt bona idea barrejar les bromes amb la cultura clàssica.

 6. Lucía i Raúl

  Salve!
  La imatge que ens ha resultat més graciosa ha sigut la dels cotxes, però las demès com la de la lletra gamba són molt gracioses, no sabiem que es podia jugar tant amb les lletres de l’alfabet grec i poc a poc anem entenent més coses.

 7. Iker Rueda

  M’ han agradat molt les imatges i m’ he rigut molt, el que més m’ ha agradat ha sigut la diapositiva numero 6 que diu i llatina y griega i g latina, es molt bo! No sabia que es podia jugar tant amb la broma i les lletres de l’alfabet grec.

 8. Lian Perez

  M’han fet gracia les imatges sobretot la dels cotxes i el numero pi pero la pitagores i el numero pi tambe m’ha agradat moltisim. Em sembla molt interesant fer memes amb referencies classiques.

 9. María Martín

  La imatge que mes m´agradat ha sigut la primera. M´ha resultat gracios la barreja del humor amb la cultura clàssica crec que ha sigut una bona idea fusionar les dues coses.

 10. Judith López

  M’ha fet molta gràcia ja que no havia vist aquestes referencies com a memes, es original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *