Aracne ens fa dos anyets!

Feliciter, aràcnids i aràcnides!

Per molts anys, Aracne fila i fila! Per molts anys, aràcnids i aràcnides, alumnes, col·laboradors i companys! Tot just avui celebrem el segon aniversari! Sembla que Aracne sempre hagi format part de les meves classes i tot just el vaig obrir un 15 de setembre de l’any 2008 per als meus alumnes de llatí, de grec i de cultura clàssica de l’institut Cristòfol Ferrer de Premià de Mar, tot convidant-los a compartir-lo amb altres estudiants, professors i enamorats del món clàssic d’arreu. Dos anys després ja no sé què més puc demanar! En els meus millors somnis, mai no m’hagués pogut arribar a imaginar el que és avui Aracne! Moltíssimes gràcies a tots i totes que cada dia ho feu possible! Moltíssimes gràcies a Xtecblocs que sempre ens acaben concedint el que demanem, ja sigui escriure en grec, més espai o que alumnes i col·laboradors del centre i de fora del centre puguin editar els seus propis articles.

Aracne fila i fila avui fa dos anys, no ha fet vacances ni durant l’estiu!, i a hores d’ara llegiu l’article que fa 654, hem fet entre tots 5421 comentaris i s’han rebut 34.040 visites ; hem gaudit del centaure d’or 2009 de Chiron, de ser finalistes a Edublogs i de ser bloc guanyador de centre a La Mostra 2010, organitzada pel Departament d’educació,….

 

Jo només puc dir MOLTES GRÀCIES. Depèn de tots vosaltres, alumnes de l’institut Cristòfol Ferrer i alumnes de l’ Isaac Albéniz, alumnes i professors d’arreu, col·laboradors i col·laboradores, que la nostra teranyina clàssica es vagi fent més grossa i més gruixuda i que aquest nostre projecte educatiu de pràctica compartida es mantingui en el temps.

És curiós que el nostre primer article fou Lletres gregues arreu i que celebrem el segon aniversari amb aquest encantador projecte de Chiron: LA MIRADA GRIEGA. Us hi afegiu també?
FELICITER!

25 thoughts on “Aracne ens fa dos anyets!

 1. Jordi Rincón

  Moltes felicitats, aràcnids i aràcnides! Des de “El Vaixell d´Odisseu” us fem arribar la nostra enhorabona per haver arribat fins aquí amb l´aportació de molts. Nosaltres estem consolidant el nostre projecte que és fill del vostre i enguany ens hem promès col·laborar amb vosaltres per fer d´aquesta teranyina un lloc comú. Feliciter omnibus!

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Jordi, moltíssimes gràcies, i celebro que enguany més que mai fem el viatge plegats, mariners i aràcnids! L’enhorabona per ser ara finalistes. Molta bona sort per a la resolució final de Premis Blocs Catalunya. Ens veiem dia primer a Mataró!

 3. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » La col·laboració en xarxa: quin invent!

 4. Ilya Natarov

  Moltes felicitats a tothom, soc nou en aquest bloc però estic content d’estar-hi aquí i espero estar-hi molt de temps que gracies als vostres articles cada dia m’interessa mes el mon del Llatí. Moltes gracies.

  Viva L’Aracne Fila i Fila

 5. Coty

  Moltes felicitats Aracne!
  Aquest és el meu últim any, així que hauré d’aprofitar per omplir el blocs de comentaris i articles!! 🙂

 6. Lluís

  Feliciter!!
  Que per molts anys poguem gaudir d’Aracne fila i fila!
  La tasca que heu portat a terme fins ara és enorme. Segur que els primers agraïts són els mateixos alumnes. La meva enhorabona per a ells i per a tú!
  Salutacions.

 7. Margalida Capellà Soler Post author

  Magister, moltíssimes gràcies! Com es nota que coneixes els alumnes! M’imagino que els deus trobar a faltar. Gaudeix de la jubilació i visita’ns algun dia!

 8. nuria

  Aracne va creixent poc a poc! =)
  Aquest any com diu la Coty serà el nostre ultim any per als de segon de batxillerat, (si tot va bé) així que faré tots els articles que tinc pensats. Si tots seguim posant el nostre granet de sorra segur que en farem d’Aracne un gran i bonic bloc!

  Valee! 😀

 9. Saraa.

  Moltes felicitats!
  Dos anys, ja! Com passa el temps, i nosaltres vam estar-hi des del primer moment 😀 Aquest ja es l´últim any per els alumnes de segon de batxillerat, però jo seguiré visitant el bloc. És una bona manera de no perdre el fil i seguir en contacte amb professors i altres alumnes.
  Espero que el bloc celebri molts més anys!

 10. Thaïs

  avee!!
  Moltes felicitats per aquests dos anys, quina sort hem tingut d’aver estat tot aquest temps compartint aquesta experiència nove, experimentant amb una eina tant moderna com aquesta!
  continuem així!
  felicitats a tots de nou!
  valeee

 11. Ana Rosa

  Ave!
  Doncs sembla mentida que hagi passat tant de temps desde que vam començar a escriure en aquest bloc i ara ja es costum anar mirant de tant en tant a veure que hi ha de nou.
  En fi… aqui seguirem amb les nostres aportancions 🙂

 12. cuevas_carl

  Ave!!
  Poc a poc això es va fent gran. Jo porto desde l’any passat, és a dir, no porto desde que aquest bloc es va crear però en aquest any que he estat en aquest món virtual de l’Aracne m’he donat compte que tots els que hi participem al bloc som UNA GRAN FAMÍLIA que, mútuament, ens ajudem en els articles i aportacions.

  “Feliciter” a tots els que ho han fet possible!

 13. casensio_ro

  Hola! Felicitats a tothom pels dos anys, sembla mentida com el temps passa, de ràpid… i pensar que començava llatí a 4rt i ara estic amb un peu a la universitat i sé una mica de grec… M’alegro molt que el meu primer còmic fos Arachne, realment és un record molt especial. Espero que duri!

 14. Annia

  Ave! i felicitats a vosaltres també, ja que això no haguès funcionat només amb les nostres col·laboracions, sinó també amb l’ajut i l’impetu de les professores. Aquesta celebracií també va per a vosaltres.
  Sembla mentida que ja fagi dos anys que varem començar a escriure en aquest blog i que a partir d’aquí haguès sorgit fins i tot una dprtida conjunta, en la què ens varem divertir molt a l’hora que també arem aprendre molt, és clar.
  Resumint que moltes felicitats per aquest dos anys i que continuin molts anys més!

 15. morillo_mar

  Enhorabona Aracne!
  Us felicito a tots per el treball realtizat i per totes les hores que passem davant de l’ordinador aprenent Llatí, que si dius que és una hora a la setmana et quedes en poc, perà suma una hora cada setmana durant dos anyassos, és molt!
  Gràcies a tots nosaltres, Aracne ha continuat filant la xarxa que la Margalida va crear i just després, la nostre professora Teresa s’hi va afegir.
  Tot i que aquest és el meu últim any a l’institut, espero que en un futur anar publicant articles.

  FELICITER !

 16. andrea martinez serrano

  moltes felicitats i enhorabona per haber construit una ina de traball tan completa i elavorada per tots els estudiants de classiques.

  voldria esplicar una anecdota que hem va passar el any passat amb el bloc… feia una setmana o així que habia enviat un article a la meva professora de llatí per que el penges i buscan per internet informació sabeu on vaig anar a parar?¿
  doncs al meu article :O !!! vaig flipar
  pero després el sentiment d’ orgull em va calmar.

 17. cortes_marc

  Primer de tot: FELICITER!

  Jo només porto un any seguint el bloc, pero en tot aquest temps m’he adonat de que a part de que “desconectem” un dia d’agafar apunts, s’apren moltes coses i facilita molt la feina, sobre tot amb els temes de civilització.

  Cada vegada més, l’ensenyament va evolucionant tecnològicament, i s’agraeix treballar conectat amb més gent, ja que pots contrastar idees i resoldre cap qüestió que tinguis.

  Vale!

 18. yousra

  SALVE!
  MOLTES FELICITATS!
  Dos anys fa Aracne ostres si que passa ràpid el temps conté un munt de comentaris i molts més que tots nosaltres omplirem :).
  VALE LIDA !

 19. chaima

  Felicitatas!

  Per la teva famossitat de bloc i per poder tenir més visitants i comentaris que d’altres blocs. I per tant de tenir molts visitants de tot el món. I també per poder donar-nos l’oportunitat de poder comentar les teves noticies. Ha sigut un plaer coneixer-te aracne i que facis més anys en el que poguem gaudir a tot moment de les teves noticiesss!
  Molts petons!
  Felicitats!

 20. Alis Komarova

  HOLA ARACNE!
  Doncs, a mi Aracne, em sembla FANTASTIC, i el bloc en general també, és una manera molt curiosa i diferent de apendre coses noves.
  Hi han moltisims articles publicats per nosaltres, alguns ens hem fet més i altres menys.
  L’any passat vaig fer un article sobre Eivissa, i n’hi estic molt orgullosa.
  Espero que l’Aracne seguiexi d’aquesta manera i que aquest any hem de fer molts articles.

 21. Teresa Devesa i Monclús

  Felicitats a vosaltres, “discipuli discipulaeque”. Les “profes” continuarem aquí esperant les vostres col·laboracions des de fora de l’institut. Espero que compliu les vostres promeses de no abandonar-nos quan arribeu a la universitat…
  Benvinguts, Ilya i d’altres alumnes que us incorporeu aquesta any, esperem anar-vos coneixent a partir dels vostres articles.
  I finalment, Lluís, Jordi i tot el professorat que ens acompanya des d’altres centres o des d’un merescut descans, el vostre suport ens anima a continuar la nostra tasca. Seguiu acompanyant-nos, si us plau…

 22. Claudia Degliuomini

  Señores, es de muy mala educación utilizar una ilustración que no les pertenece, sin preguntar o si quiera nombrar al autor. Que en este caso soy yo y que fuera realizada por encargo para Imaginaria, revista digital de literatura infantil.
  Espero que haya sido un descuido y que lo solucionen.

  Atte.
  Claudia Degliuomini

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *