Hispania, nova sèrie a Antena 3 aquesta tardor

Antena 3 fa una aposta per la moda de les sèries històriques i ja s’ha començat a fer el rodatge d’Hispania, que narrarà la lluita dels rebelds hispans que al comandament de Viriat, es varen enfrontar als romans en el segle II aC i pretenien alliberar Hispània del poder romà. En aquesta superproducció de Bambú Producciones que s’estrenarà a la tardor hi haurà lluita, venjança, aventura, acció i amor i s’emetrà en prime time. Hi actuaran actors com Ana de Armas, Roberto Enríquez, Lluís Homar, Juan José Ballesta, Jesús Olmedo, Manuela Vellés, Alfonso Bassave, Angela Cremonte, Antonio Gil, Pablo Derqui, Luz Valdenebro i Hovik.

Una de romans sempre va bé, esperem, però que les expectatives no es vegin frustrades com en el cas de la sèrie Via Augusta de TV3.

Joan Ramírez

29 thoughts on “Hispania, nova sèrie a Antena 3 aquesta tardor

 1. Víctor Barranco

  El passat 25 de Octubre, es va estrenar una nova sèrie a la televisió Espanyola, ambientada en la Península Ibèrica del segle II a. C. Fou produïda per “Bambú Producciones ” per a Antena 3 . Va estar rodada a Madrid, i els exteriors, van estar rodats a la comarca de “La Vera” a Cáceres.
  La sèrie és un drama històric que presenta el període en el qual els Hispans , s’enfronten als romans encapçalats per “Galba”. Hispània, segle II a. de C. En un món en el qual el poder d’uns pocs regeix la vida de molts, un grup de rebels hispans liderats per “Viriato”, lluitaran contra Roma per defensar el seu territori: Hispània. “Viriato” el lider de la colla dels rebels, es revela contra roma, perquè van matar a la seva filla, el dia que van anar a signar la pau( que en realitat era una trampa perquè els hispans es quedessin sense armes per defensar-se). La sèrie també s’apropa a les vides i fortunes dels personatges de l’entorn de “Viriato com Sandro, Darío, Paulo i Héctor” que, sense ser guerrers, es converteixen en això, amb l’objectiu d’alliberar a Hispània del jou romà, però també de salvar a la seva dona, venjar la mort d’un fill o recuperar la terra on van créixer.
  En aquesta sèria hi apareixen molts personatges, personatges molt coneguts com per exemple:

  ANNA DE ARMAS que interpreta a NEREA

  ROBERTO ENRÍQUEZ que interpreta a VIRIATO

  JUAN JOSÉ BALLESTA que interpreta a PAULO

  LLUÍS HOMAR que interpreta a GALBA

  JESÚS OLMEDO que interpreta a MARCOS.

  MANUELA VALLÉS que interpreta a HELENA

  ALFONSO BASSABE que interpreta a DARÍO

  NATHALIE POZA que interpreta a CLAUDIA

  HOVIK KEUCHKERIA que interpreta a SANDO

  ANTONIO GIL MARTINEZ que interpreta a TEODORO

  PABLO DERQUI que interpreta a HECTOR

  LUZ VALDENBRO que interpreta a BÁRBARA

  ANGELA CREMONTE que interpreta a SÁBINA

  Aquests són tots els personatges que interveneixen a la sèrie, i els personatges que interpreten, i aqui podem veure el porcentatge de espectadors:
  Capítols Espectadors Share
  1 4.768.000 22,7%
  2 5.116.000 24,7%
  3 4.793.000 25,8%
  4 4.200.000 21,7%

  Per acabar: Creieu que és una bona sèrie educativa, en la que podem aprendre com vivien abans? Penseu que les coses eren com surten a la sèrie o penseu que eren diferents en el segle II? i per últim, creieu que amb el percentatge d’espectadors que porten faran més de 9 capítols que és el que tenen previst?

 2. Pingback: Hispania, la leyenda | La cinta de Νίκη

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *