Converses amb Pepita Padrós, l’arqueòloga de Bètulo

En el programa Converses de Catalunya Ràdio abans d’ahir Jordi García Soler va entrevistar Pepita Padrós, l’arqueòloga per antonomàsia de les restes romanes de Badalona. En El Fil de les Clàssiques teniu un muntatge audiovisual d’ Un dia a l’antiga Baetulo (II), un text d’Anna Cabeza que gaudí de la col·laboració de Montse Comas i evidentment de Pepita Padrós, gran coneixedora de la vida quotidiana dels romans de fa dos mil anys.

Joan Ramírez

2 thoughts on “Converses amb Pepita Padrós, l’arqueòloga de Bètulo

  1. Sere eloisa velasquez

    Quan la Lida ens va portar al’Antiga Baetulo va ser una cosa meravellosa quan la guia ens explicava les coses i perquè s’utilitzava cada habitació em sentia dins d’aquella època!! La veritat és que val la pena i al museu d’arqueologia a Badalona!

  2. Margalida Capellà Soler

    Moltes gràcies, Joan, per compartir aquí aquesta entrevista radiofònica d’aquesta mateixa setmana amb l’arqueòloga de Badalona, Pepita Padrós. Com diu molt bé la Sere, cosa que en fa molt feliç, nosaltres també des de Premià varen visitar les restes romanes de l’antiga Bètulo i va ser tota una experiència, com bé ella confirma (moltes gràcies, Sere!). Enguany, que Badalona estrena la connexió del museu amb el decumanus i que és Capital de la Cultura Catalana segur que hi tornarem anar. A més a Badalona tenim els col·laboradors d’Aracne de l’Albéniz i la seva professora, la Teresa (que no parar de publicar aquest estiu!), segurament també traurà profit de l’entrevista. Moltes gràcies, Joan, per estar tan a l’aguait de l’actualitat clàssica en els mitjans de comunicació, tot i ser mes d’agost!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *