5 thoughts on “Voltant pel Món de Catalunya Ràdio ens porta a Grècia

 1. Teresa Devesa i Monclús

  Aquest programa radiofònic no l’he escoltat. Gràcies al teu enllaç, podré sentir-lo i pensar que estic vora la riba de l’Egeu o el Jònic. Jo necessito anar per terres hel·lèniques cada dos o tres anys. L’última estada va ser a Rodes, crec que l’any que ve ja toca. Però per això queda molt de temps! De moment m’hauré conformar a sentir-ho per la ràdio.
  Continua tenint-nos informats de les novetats clàssiques als mitjans de comunicació, Joan. Gràcies!

 2. Margalida Capellà Soler

  Doncs, no te’l perdis, Teresa, perquè realment en Joan ens ha obsequiat amb una actualitat clàssica que desperta les ganes (bé, en nosaltres és fàcil) d’anar ara mateix a acabar de passar aquests dies d’estiu en terres hel·lèniques!

  M’agradaria tant poder portar-hi algun dia els alumnes, però el curs vinent serà impossible, es torna anar a Alemanya i a Madrid. Què hi farem! Grècia sempre ens espera! L’esperança és l’últim que es perd! A més hi viatjarem virtualment, ja ho veureu! Comenceu, doncs, per escoltar aquesta Grècia de Catalunya Ràdio.

  Moltes gràcies, Joan!

 3. stefanny.11

  bueno margarida he agafat aquest enllaç perque m’agradaria viatjar a grecia i coneixer mes cultura grega mitologia perque m’agrada molt,tenim que pensar en fer un viatje 🙂 no ?¿ bueno pensa-tu.En fi m’agradaria tenir un forat a la pared per veure como vivien en aquella epoca,les seves costums,menjars…etc

 4. Teresa Devesa i Monclús

  Joan, l’arxiu d’audio no funciona. Podries tornar a inserir-lo? És una llàstima no poder fer sentir als alumnes aquest programa tan interessant…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *