Campanya d’excavacions Pol·lèntia MMX

Des de Mallorca, us envio aquest reportatge de la televisió de Mallorca sobre la campanya d’excavacions a la ciutat romana de Pol·lèntia, tot recordant el nostre muntatge audiovisual de la campanya de l’any passat. Si veniu a l’illa de la calma, no us oblideu de la ruta de la Mallorca romana que ens recomanava la Margalida amb el seu Google maps i l’article publicat al número 56 de la revista Auriga.

Maria & Martí
Campanet, Mallorca

One thought on “Campanya d’excavacions Pol·lèntia MMX

  1. Margalida Capellà Soler Post author

    Quin bells records! Moltíssimes gràcies per fer difusió a Aracne de les excavacions portades a terme aquest estiu a Pol·lèntia i fer-nos coneixedors de l’actualitat romana a s’illa de les mil cares. Pol·lèntia, el meu primer contacte des de molt petita amb el món romà! Esperem que la crisi no afecti a les inversions a Pol·lèntia com es va comprometre fa uns dies a Palma González-Sinde.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *