LATINE LOQUENDO bis

Com us vaig anunciar la setmana passada us presento la versió amb subtítols en català de l’informatiu realitzat pels alumnes de llatí de 4t d’ESO de l’INS Ramon Berenguer IV d’Amposta. D’aquesta manera podreu copsar millor el contingut de les notícies. Bon estiu i gaudete!

LATINE LOQUENDO

Francesc Franquet
INS Ramon Berenguer IV, Amposta

2 thoughts on “LATINE LOQUENDO bis

  1. Margalida Capellà Soler

    Ara, més d’un i una us agrairà els subtítols. De totes maneres per als més valents i valentes en aquest altre apunt trobareu el fantàstic informatiu en llatí: Latine loquendo! El curs vinent n’esperem més! Crec que heu encetat des d’Amposta una interessant manera d’aprofitar les classes de llatí i d’apropar-les a l’actualitat. L’enhorabona, Francesc i deixebles, i molt bon estiu!

  2. Francesc Franquet

    Moltes gràcies Margalida, ja saps que em motiva molt preparar projectes i després enviar-los al Classicorum filum. La idea que tenim és sempre innovar i ser creatius en favor de les llengües clàssiques, tan maltractades injustament darrerament. Seguirem treballant per tot això.
    Bonae feriae!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *