LATINE LOQUENDO

Salvete Aràcnids! Us presentem la nostra nova producció: el primer informatiu fet en llatí pels alumnes de llatí de 4t d’ESO de l’INS Ramon Berenguer IV d’Amposta. Encara que el so no és massa bo a veure si enteneu les notícies dels nostres diurnarii. Si us doneu per vençuts la setmana que ve penjaré la versió amb subtítols.

Francesc Franquet
INS Ramon Berenguer IV d’Amposta

3 thoughts on “LATINE LOQUENDO

 1. Margalida Capellà Soler

  Optime! Optime! Feliciter!Quina feinada, Francesc! No m’estranya que t’hagi portat tant de temps!
  Felicita de part meva tots els alumnes i professors que ho han fet possible. Certament a aquest informatiu no li falta res, fins i tot té la predicció del temps. Fantàstic!
  M’ha emocionat que El Fil de les Clàssiques en sigui notícicia: Clasicorum filum! Genial.
  Moltíssimes gràcies, Francesc, per aquesta interessant col·laboració i segur que més d’un i d’una esperarà amb candeletes els subtítols!
  Que tingueu un molt bon estiu i el proper curs més! Valete, amici!

 2. Francesc Franquet Yerro Post author

  Multas gratias ago, Margalida! ja els hi diré als alumnes i als muntadors, que per cert són del batxillerat tecnològic però són molt bons treballant(ja ho veuràs amb els subtítols). De tota manera com sóc molt perfeccionista sempre veig fallos i coses que es podrien millorar, però per ser la primera vegada no està malament.
  Molt bon estiu per a tots vosaltres! Gaudete!

 3. Margalida Capellà Soler

  Tot és millorable, Francesc, i tant! Però per ser el primer està molt bé. L’enhorabona a tots i a totes que ho heu fet possible. Fins el muntatge amb subtítols!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *