De vacances amb referents

Foto Anna

Foto Anna

No és que us vulgui fer dentetes, però jo ja estic de vacances, amb Selectivitat feta, i mireu què m’he trobat en un hotel de El Port de la Selva. Només entrar vaig pensar “faig una fotografia per al bloc”, ja que el referent clàssic és evident, veritat? Ho heu reconegut? Què és? Què en sabeu?… Li ho he comentat a la Margalida i m’ha donat com sempre el vist-i-plau per publicar-lo i per engegar una nova secció al bloc: De vacances amb referents. Per tant, aquest estiu badeu també bé els ulls, dispareu a l’objectiu clàssic i pugeu la fotografia a l’àlbum de referent del Photobucket d’Aracne Fila i Fila, obert a la col·laboració. A veure, si a finals d’estiu, en tenim un àlbum ben ple de referents i a comentar!
Molt bon estiu!

Anna Salas

Futura filòloga!

6 thoughts on “De vacances amb referents

 1. Lluís

  Anna,
  em sembla una idea estupenda la de les ‘vacances amb referents’. Disfruta-les!
  Al final escrius ‘futura filòloga’: potser clàssica?
  Records de part meva perla Margalida.
  Salutacions.
  Lluís Inclan.

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Lluís, has vist quin estiu de referents ens planteja l’Anna! Ara és per Canàries. A veure si topa amb més referents o amb la nostra companya chironiana!
  En principi, vol fer filologia hispànica, però ha canviat quaranta mil vegades. Al setembre sabrem què acaba fent!
  Lluís, el curs vinent t’esperem al nostre institut i a alguna de les nostres sortides, reserva’t un forat, magister! Molt bon estiu!
  P.D.: Lluís, és un bon senyal el teu va ser el comentari 5000 d’Aracne (i no és broma!). L’enhorabona! Fa poc vàrem fer el 9000 de El Fil de les Clàssiques, a veure si a Aracne hi arribarem!

 3. Anna Salas Tarré

  Hola! Per fi puc comentar davant la pantalla de l’ordinador! Només em posava de tant en tant des del mòbil a veure què deien per aquí!
  Això de futura filòlogaestà per veure, espero que pugui ser així, però tot depèn de la selectivitat, esperem que em doni la nota ja que al canviar-la ens va sorprendre a tots les diferències que hi havia amb la d’anys enrere! (tret la de llatí, que ens va resultar més fàcil del que ens pensavem).
  Espero que us agi agradat l’entrada!

  Una abraçada a tots i molt bon estiu!

  PD: Per canàries no vaig trobar moltes coses, alumillor és que vaig desconnectar de tot, trobo que aquí a la península es deu donar més importància a les clàssiques, tot i que Tenerife és una passada, us ho recomano a tots, ens va encantar!

 4. Margalida Capellà Soler Post author

  Anna, l’enhorabona per les notes de la selectivitat! Tot esforç té la seva recompensa i al final tot surt! Celebro que el llatí et resultés fàcil i que la nota en compta 0’2 et pugui apujar la nota general. Molta sort! Ja ens informaràs on t’agafem! Bona revetlla i molt bon estiu!

 5. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » Google maps col·laboratiu d’establiments clàssics arreu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *