5 thoughts on “Un dia al Parc del…

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Alis, per dedicar-me el vídeo. No m’ho esperava de cap de les maneres! Ja saps que procuro no sortir mai, els autèntics protagonistes sou vosaltres.

  Tens molt ben adquiriida la competència audiovisual. Has estat autònoma en tot moment i has sabut amalgamar molt bé les fotografies fetes al parc amb el fragment de vídeo del laberint. L’enhorabona, Alis!

 2. teresa

  Caram, Margalida, quins regals et fan les alumnes! MOlt bé Alissa, el teu vídeo em porta bons records.

 3. Alissa Komarova

  Quina ilusió no s’emombra el video:S pero he vist que hi han 2 comentaris, i dic qui seraaa? qui seraaa?
  i son les dues professores de la sortida:)!
  doncs si Teresa, em va dir la Margalida que tenía que fer alguna cosa grandiosa,perque estava enfadada amb mi!aja es broma:)

  M’alegro que os agradi, a mi també m’agrada!

 4. Irena

  Ave Alis!
  Està super bé el video, les imatges son molt maques, i el que has fet de combinar imatges amb el video que precismanent surtim la Lina, la Coty i jo cridant per trobar per fi la sortida i arribar un estava la estàtua de Eros,ja et vale ehhh jajaj¬¬
  vale!:)

 5. andreaa

  AVE
  Està molt bé el video, jo també havia pensat que quan acabes el que estic fent ara [que estic tenint molts problemes tecnics], fer-ne un amb fotografies i tal. El que trobo que li falta al teu video potser són les transicions entre les fotografies. La música del video també esta be.
  APA DONCS VALE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *