26 thoughts on “El repte continua. Qui sunt?

 1. andrea martinez serrano

  Ave! quin dibuix més maco, s’assembla molt al traçat de la Carla Asensio.
  Personalement pens-ho que aquest mite fa una reflexió del poder diví diferent al caràcter que normalement tenen tant deeses o dèus. Si jo hagès estat Venus hauia castigat amb impetuossitat la repulsió de Pigmalió per les dones, convertint-lo a ell en estatua com a mínim.

 2. Amar

  Salve !!
  En el dibuix es veu un home abraçant una escultura, tot això concorda clarament amb un dels mites grecs, el de Pigmalió i Galatea.
  Pigmalió rei de l’illa de Xipre buscava desesperadament a una dona perfecta amb la qual casar-se. Cansat i frustrat a buscar decidir no casar-se i dedicar el seu temps a la creació d’escultures que ho compensés i omplís aquell buit buit en la seva vida. Una de les seves escultures va ser Galatea, era tan, tan bella que Pigmalió es va enamorar bojament d’ella.
  Afrodita va intervenir, aconseguint que Pigmalió somiés que la seva estimada Galatea cobrava vida. Pigmalió es va dirigir a l’estàtua va començar a tocar-la per assegurar-se que no s’estava enganyant així mateix.
  En despertar Pigmalió es troba amb Afrodita, la qual commoguda pel desig del rei, li va concedir el favor de convertir Galatea en humana.
  La veritat és que és un dels pocs mites grecs que no sabia, m’alegra haver realitzat aquest comentari.
  Moltes gràcies i felicitats pel dibuix!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *