Finale Roma

balon_adidas.jpg

S’ha donat a conèixer la pilota d’Adidas de la Finale Roma, si llegiu la notícia i visioneu el vídeo que ens ofereix el diari As, Marca  … potser sabreu què té de clàssiques.

Isabel Carreras

IES Serra de Marina

15 thoughts on “Finale Roma

 1. laia

  ave 🙂
  El que te de classiques aquesta pilota d’adidas per la Finale Roma és que les figures en forma de mosaic representen els principals valors romans i esportius que són: la velocitat, el treball en equip, la justicia i la potencia.
  Qui hauria de dir que fins hi tot per fer una pilota de futbol pensin en els romans! I el lloc on l’han presentat molt macuu ehh 😀

  vale!

 2. Sara Pérez

  Tal com diu la Laia representa els valors esportius dels romans!! I que l’han presentat just davant del Colosseu! Bueno només espero que un dels equips que arribi a la final sigui el BARÇA!! Ja que de moment va per bon cami i esta sent un dels millors equips d’Europa.

 3. yousra

  La formas de mosaico representa los preincipales valore deportibos i romanos ja que el icono es del toreo .
  Que tubo lugar en la Terraza Colle Oppio en Roma .
  ESPERO QUE EL BARÇA SIGUI EL MILLOR !!!!=)

 4. lina

  ave lidaa!! com ja ho ha dit la laia representa tot això i el millor de la foto es que està davant del colisseu romà.

 5. Coty

  Ave! La relació amb les clàssiques es veu només obrir l’enllaç amb la notícia del Marca: “Las figuras con forma de mosaico representan los principales valores deportivos y romanos: la velocidad, el trabajo de equipo, la justicia y la potencia […]”.
  Fins i tot al futbol podem trobar referències als nostres avantpassats.
  Vale 🙂

 6. Marina Mayo

  Esperem que el BARÇA sigui l’equip que representi els mateixos valors que la pilota: velocitat, treball en equip, la justicia i la potencia a la final de la Champions a Roma!!

 7. Sara Pérez

  oeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoe!!!! Toma,toma,toma anem cap a Roma!! Com vaig dir el Barça esta a la final de la Champions i esperem que guanyi encara que sera una mica dificil contra el Manchester United!! L’altre dia vaig sentir “Tots els partits porten a Roma” imitant la frase ” Tots els camins porten a Roma”!!!!!!!!!!!

 8. Verónica Vega

  Espero que ja que han arribat a la final la guanyin!! Molt bona la frase que diu la Sara tè molt d’ingeni!

 9. El-Mekki

  Aue Margalida!!!

  Visca el Barça i Visca Catalunya, jajajaja i Visca també Roma, estic molt content de que el F.C. Barcelona hagi arribat a la final i a mes amb un gol com el de Iniesta que va ser un autentic golas jajajaja a més a mes so mereix molt ja que a lluitat de valent per a conseguiro. Esperem que les coses acabin a favor del BARÇA, encara que despres de lo de ir no sera gens facil, encara que em sap molt de greu dir-ho, i desitjo amb totes les meves forçes que mes tigui equivocan, pero creec que la guanyara el Manchester, i torno a repetir que tan de bo la guanyi el Barça pero creec que ho fara el Manchester.

 10. Albaa!

  las figuras con forma de mosaico representan los principales valores deportivos y romanos: la velocidad, el trabajo de equipo, la justicia y la potencia,

  que tingui sort el barça ( Y )

 11. haja

  Ave lidaaaaaaaaaaaaaa!
  El barça es el millor equip comparat amb el madrid jajjajaja per lo menys espero que el barça no es decepcioni per que despres de tot l’esforç per arribar fins a qui es mareixen lo millor!
  visca el barça!!!
  toma toma toma nos vamos a roma!
  jajjajaajaj
  un petonas lidaaaaaaaaaaaaaaaa.

 12. rabab

  ave lida !!
  visca el barça campió de copa de lliga i segur que amb aquesta pilota també de la champions.

 13. Margalida Capellà Soler Post author

  Jo sé d’algú que dimecres viurà en directe al colosseu romà la final de la Champions amb els colors del Barça. No sé si tindrà temps de visitar el Colosseu de Vespasià, tot i les dues entrades de franc,per a tots i totes us he deixat una visita virtual a El Fil de les Clàssiques: i esteu atents a les comparacions de la final i el món romà.

 14. Pingback: El fil de les clàssiques » Blog Archive » Visitant virtualment el Colosseu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *