29 thoughts on “Una portada il·lustrada

 1. Teresa Devesa i Monclús Post author

  Margarita, la teva portada també era molt reeixida i et vas esforçar molt dibuixant tot el panteó olímpic. Clàudia, la darrera versió del teu arbre de les llengües també era molt encertat. Si no sabem dibuixar (m’hi incloc), podem fer composicions amb imatges manllevades…

 2. Sònia Juan

  Salve!
  El personatge és Dafne.
  Està molt ben representat i s’ha esforçat molt per arrivar a aquest resultat.
  Molts feliçitats.
  Vale!

 3. sergio

  El personatje que està representat és Dafne, que era una ninfa, que va demanar al seu pare, déu del riu Peneo, que la convertís en arbre perque la perseguia Apol·lo, perque estava enamorat d’ella, ja que a ell Cupido li va tirar una fletxa amb una punta daurada, que provocava amor al qui toquès, i al seu temps, Eros li va tirar una fletxa amb punta de plom a Dafne, que provocava desamor, i el déu la va transformar en un llaurer, el cual des d’aquell moment va ser sagrat per a Apol·lo.

 4. Ignasi Duran

  Oooooh! Valgam Déu, quin dibuix més maco. Primer de tot felicitar a la creadora de la tapa amb la figura il·lustrada de Dafne. Penso que és un dibuix molt personalitzat i adaptat a un dibuix més estil manga que li dona un toc més actual a les divinitats del passat. Tecnicament molt bé i encaixa molt bé amb la tapa. Bon treball!
  Vale!

 5. Melani Castillo

  Quina portada més maca!!!

  Està molt ben feta, moltes felicitats! Crec que la de la portada és Dafne, nimfa dels boscos i deessa de la fertilitat de la terra.

  Valete!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *