10 thoughts on “Decoració nadalenca

 1. Oriol García

  No está malament aquesta idea, de guarnir i adornar la casa i llocs amb cosas nadalenques pero que contingui alguna cosa de grec i llatí!
  Crec que les 3 coses gregues que hi ha en aquesta foto, es el escrit, las cenefas d’avaix de l’escrit, i l’angelos(ja que no podem escriure en grec), que ve a ser l’angel, son les tres coses i signes que es mostren a la fotografía que son gregues.

  muak.

 2. yousra

  EN AQUESTA FOTOGRAFIA VEIX LA LLETRA ESCRITA EN GREC I LA SENALEFA DE ABAIX QUE ES DE COLOR NEGRE TAMBÉ ES GREGA. PENSO QUE ES UN ANJEL I PEL FONS SEMBLA COM CUPIDO JA QUE ELS ANGELS DIUEN QUE SON MISATGER DEL AMOR .

 3. Angela

  Doncs esta molt bé per que els colors estan molts bonics i les lletres tambe son molt bonicas ,i les lletres son gregues…el Angel tambien jajaja con yo jejeje…ÀDEU
  ATT:Àngela

 4. nuria

  Xairete!
  Quina figureta tan original! Si en veig alguna com aquesta me la comprare ^^, pel que veig, porta escrit l’alfabet en majúscules i minúscules.

  Adeu! 😀

 5. lourdes caparros

  Xairete!

  En aquest angelet podem veure l’abecedari grec i les senefas crec que tambe 🙂

  Es molt maco poder veure referents grecs a objectes decoratius 🙂

 6. osorio.laia2011

  Χαιρετε!

  En aquest ninot apareix l’alfabet grec, també una diadema que sembla hel·lènica i fins i tot la decoració en la punta de la túnica.

 7. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » Io, Saturnalia! ANFF

 8. irina

  Bon nadal!
  Jo ja tinc guarida la casa per nadal. Els tres referents grecs que vec són: l’escrit, és a dir, l’abecedari grec; les cenefes que hi ha a sota i l’àngel.

 9. Andrea Balart

  Xaipe!

  M’agrada molt aquest nino decorat. Penso que els tres referents són l’angel, les cenefes i l’alfabet grec. Tal com han dit per aquí en grec angel s’anomena Αγγελλὀς.

 10. Ana Mª Falcón Durán

  Salvete!

  És una imatge molt bonica, ha quedat molt bé aquest àngel. És una imatge molt nadalenca!
  Els tres referents que trobo són: les lletres gregues, la cenefa (els grecs les utilitzaven fa milers d’anys) i la figura de l’àngel.

  Valete 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *