La cultura clàssica, forja d’occident

El proppassat dijous 21 de gener a les cinc, es va retransmetre en directe a través dels canals de Youtube, Facebook i Twitter la conferència “La cultura clásica, forja de Occidente” a càrrec de Marco Antonio Coronel Ramos, catedràtic de la Universitat de València. Amb aquest gest, la Facultat de Filosofia i LLetres de la Universitat de Granada va seguir mostrant el seu suport a la defensa de les matèries de Llatí i Grec en la nova Llei d’Educació (LOMLOE).

Què és per a tu la Cultura Clàssica? És una relíquia o un fonament?

4 thoughts on “La cultura clàssica, forja d’occident

  1. PTS Terbaik

    I will bookmark it for sure. Thanks to the webmaster. Have a nice day.

    i’m wonder about it was so new for me.I stumbled onto your blog and read a few post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *