Pedro Olalla, la vellesa i la democràcia

Pedro Olalla, escriptor, cineasta i hel·lenista, arran de De senectute política. Carta sin respuesta a Cicerón ha concedit una sèrie d’entrevistes als mitjans catalans molt interessants. Recordeu Por qué Grecia?, doncs ara va de democràcia.

Origen: Entrevista a Pedro Olalla, escriptor, cineasta i hel·lenista, que acaba de publicar ‘De senectute política. Carta sin respuesta a Cicerón’

De la vellesa, de la democràcia…Què n’opineu?

Gaby

One thought on “Pedro Olalla, la vellesa i la democràcia

  1. Margalida Capellà Soler

    Un recull d’entrevistes ben interessant, Gaby, d’un tema ben actual i alhora ben antic, tal com ja digué Soló γηράσκω δ᾽ αἰεὶ πολλὰ διδασκόμενος “Envelleixo sempre aprenent moltes coses” o “Crecer aprendiendo”, com diu Pedro Olalla. Avant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *