Reportatge: Què són els clàssics? a Quan arribin els marcians

Sovint ens preguntem Què és un clàssic? i a Quan arribin els marcians, en el programa La mort, felicitat i cultura i els clàssics també s’ho plantegen:

Com els explicarem què són els clàssics? I què són els clàssics literaris? Ho demanem a l’escriptor mexicà Juan Villoro, que ha publicat La utilidad del deseo, i a l’escriptor italià Nuccio Ordine, que amb Clàssics per a la vida fa el seu propi cànon i fa una afirmació rotunda: “La cultura és l’únic instrument que tenim per fer la humanitat més humana”.

Origen: Reportatge: Què són els clàssics?

Ara ja sé què és un clàssic i em pregunto per què fan un programa així en un horari com aquest: dijous a les 23.30 a @tv3cat i els dissabtes a les 22.00 al @canal_33? Sort de TV3 A la Carta i de Twitter!

Valèria Cuní
2n Batxillerat d’Arts

One thought on “Reportatge: Què són els clàssics? a Quan arribin els marcians

  1. Margalida Capellà Soler

    Moltes gràcies, Valèria, per aquesta fantàstica recomanació. Tens raó, els programes de cultura haurien de tenir un horari més assequible i sobretot ara que un estudi ha confirmat el que ja sabíem: la cultura ens dóna felicitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *