2 thoughts on “Si estudies llatí, a Itàlia has d’anar!

  1. Nadia

    Salve!

    L’altre setmana els meus pares em van comunicar que faríem un viatge a Roma, i jo vaig pensarque sería fantàstic, ja que, hi hauríen molts referents per ensenyar-li a la Lida en aquesta pràctica.

    El divendres 2 d’aquest mes, vaig arribar a Roma i vam anar a llocs increíbles, de les quals, vaig gaudir molt veient referents i coneixent diferents edificis, monuments, llocs per manjar, etc…., és a dir que tot el viatge ( que va durar 4 dies), el vaig gaudir i vaig aprendre moltes coses.

    Els monuments, edificis, etc.., em van semblar molt grans i molt extravegant tot, un dels llocs que recordo més va ser, el Coliseu, ja que, la seva forma em va impressionar i tot va ser com estar a travès d’una pantala, ja que no m’ho creia pas, tot va ser magnific.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *