III Festa Romana amb Barcino Oriens per celebrar el 2n aniversari del Museu Romà de Premià

En aquest padlet compartiu les vostres fotografies i experiències:

Made with Padlet

4 thoughts on “III Festa Romana amb Barcino Oriens per celebrar el 2n aniversari del Museu Romà de Premià

 1. faysal

  El Diumenge: 19 de març a les 11 del matí un dia amb un bon temps que va ser
  La III Festa Romana amb Barcino Oriens per celebrar el 2n aniversari del Museu Romà de Premia de mar 1 Inauguració On participo un Grup de Recreació, Reconstrucció i Divulgació Històrica Romana. Col·labora amb la Fundació Cultural Hostafrancs i l’Escola @JoanPelegriCat #Barcino #barcelona. Era molt interessant.
  Hem vist que ai Molta gent a nuetro poble a joves i gent gran Interessats per la cultura romana i això ens agrada molt anosotros que estudiem Llatina i grec amb la nostra apreciada profe Margalida capellà.

 2. ainablanch

  El passat diumenge es va celebrar la festa romana a Premià de mar . Trobo molt adient que és fagin festes per potenciar el món clàssic a Premià de Mar i que els joves hi assisteixin demostrant que els joves de Premià també ens interessem per la cultura clàssica i l’antiga roma. Jo no vaig poder assistir, ja que em va coincidir amb l’hora del meu partit tot i que m’hagués agradat anar-hi.

 3. Rocío Rodriguez

  Bonum Diem!
  El passat diumenge 19 de març va tenir lloc la III fesrta Romana al Museu Romà de Premià de Mar per celebrar el seu segon aniversari. A la festa vàren fer una recreació de la Història Romana per a a seva divulgació. Crec que fer festes així són una gran idea per a la cultura i la Història. Per a que així tothom pugui saber els referents que tenim al nostre poble. Per a recordar-ho.

 4. Edgar.N

  El passat diumenge 19 de març va tenir lloc la III festa Romana del Museu Romà de Premià de Mar per celebrar el segon aniversari. Van fer una recreació romana amb soldats que portaven els escuds i les espases, també hi havien com mini botigues on podies comprar monedes antigues.
  Una festa bastant interesant ja que ha Premià de Mar no solen haver-hi festes de ningún estil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *