Els set savis de Grècia

Després d’estudiar el tema de la geografia grega (unitat 4 Grec 1, ed. Teide) i fer-ne un kahoot, he decidit fer aquest thinglink per saber situar en un mapa de Grècia els set savis i de mica en mica conèixer millor la geografia grega i els seus personatges rellevants.

És ben curiosa la màgia del set! Quin savi us ha cridat més l’atenció? Per què?

Rocío Rodríguez
Alumna de Grec 1

2 thoughts on “Els set savis de Grècia

  1. Arnau Torres Nadal

    Salve!
    Sí que és ben curiosa!
    El savi que m’ha cridat més l’atenció ha estat Tales de Milet . No perqué no sabés qui era sinó perqué no sabia que amés del seu famosisim teorema i ser el fundador de la filosofia occidental, també fos astrònom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *