El Dorífor de Policlet el vell (480-420 a.C.)

XAIPE Companys!

Aquí us deixo un emaze  que us vll compartir sobre la famosa escultura de Policlet, El Dorífor. Es tracta d’una obra del període grec clàssic. Va ser una obra grega molt apreciada durant el segles V. Representa un atleta a punt de tirar la seva llança en un estadi olímpic d’Olímpia.

Powered by emaze

Chorouk Regrag, 2n de Batxillerat Humanístic

One thought on “El Dorífor de Policlet el vell (480-420 a.C.)

  1. Arnau Torres Nadal

    Salve!
    Mai està de més actualitzar i reciclar els nostres coneixements sobre el món clàssic i gràcies a aquest comentari he pogut aprendre més sobre els concursants de les olimpíades. Aquesta escultura segurament segueix els patrons de la proporció àuria ja que forma part del període grec clàssic. Un powerpoint molt interessant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *