8 thoughts on “Referents del déu Saturn

 1. Ariadna Zarcos

  Saturn és el meu planeta preferit, el veig molt bonic esteticament i l’anell sempre m’ha cridat molt l’atenció, quan era petita i vaig veure per primer cop una foto de Saturn, la meva teòria va ser que Júpiter li havia demanat matrimoni a Saturn, quanta imaginació.

 2. Raül Àlvarez

  Χαιρετε,
  Saturn, millor conegut pel nom grec Posidó, és el déu del mar, va ser un dels que van desterrar a Cronos, acabant amb l’era dels Titans.Fa relativament poc que vaig descobrir la consola “Sega Saturn”, quan el vaig saber em va venir al cap Posidó, efecte bastant curiós, doncs sempre se m’oblida que en llatí es diu Saturn.

 3. Iria

  Xaipe!
  Era el déu de l’agricultura i de la collita en la religió romana , Saturn era invocat en el moment de les sembres . No obstant això , aquest déu correspon al déu grec grec, Cronos , déu del temps.
  M’ha extranyat molt que Saturn devorava a tots els seus fills nounats del seu matrimoni.

 4. Carlos Thiriet

  Χαιρετε,
  Saturn era un déu romà de l’agricultura i de la collita. En la mitologia grega, Saturn està identificat amb Cronos, pare dels déus olímpics i senyor del temps.
  El planeta que porta el seu nom, com tants altres que també porten noms d’importants déus romans, és un dels més famosos degut al gran anell que l’envolta.

 5. Xènia Serra

  Salve!
  Saturn és un deu molt conegut, sobretot per el planeta que té el mateix nom. Aquest personatge el conec sobretot per la famosa obra d’art de “Saturn devorant els seus fills”, una obra d’art que em va impactar molt la primera vegada que la vaig veure.

 6. lauraredondo

  Saturn és el déu del mar. Saturn devorava a tots els seus fills nounats del seu matrimoni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *