El grec a la televisió

El grec no només se’n parla a classe sinó que a vegades podem trobar referents a molts llocs. Un d’aquests llocs pot ser als concursos televisius: l’altre dia a la cadena de Antena 3, el programa anomenat Ahora Caigo van fer la següent pregunta : –De qui era filla Helèna d’Esparta ? El mateix dia, en el programa de Atrapa un millón van tornar a fer una altra pregunta relacionada amb el grec : –Què significa Agapimou en la cançó d’Ana Belén ? La resposta a la primera pregunta és Zeus i a la segona és Estima’m (vid. L’empremta d’Orfeu).

Aquí us deixem la cançó de l’Ana Belén:

[youtube]http://youtu.be/UjbiGNFt81w[/youtube]

Alícia Peracaula i Anna Solà

INS Anton Busquets i Punset, 2n Batxillerat

2 thoughts on “El grec a la televisió

  1. camil.arigon

    Xaipe!
    Bon apunt!! La veritat és que no ens fixem però podem trobar el grec a tot arreu, un altre cop ens adonem que fins i tot a la televisió, només cal fixar-nos i així podem arribar a aprendre moltes coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *