Colloquium amicarum

Bonum diem!

Aquesta activitat de presentar-nos en llatí ens ha semblat molt entretinguda i completa, ja que hem pogut treballar tant l’escriptura llatina com la pronunciació.

Amb aquest diàleg hem practicat coses bàsiques del vocabulari i, a poc a poc, anem sabent més paraules i expressions noves. També hem après a utilitzar diferents programes d’edició i també ens està servint a nivell informàtic.
La nostra presentació conté un còmic amb imatges on surten vinyetes de la conversació entre dues amigues i hi ha l’enllaç d’un àudio on s’escolta la nostra veu, doblant el diàleg.

Valete!

Ariadna Zarkos et Júlia Calvo
4t ESO Lingua Latina (Optativa 3)

N.B.: Condiscipuli et condiscipulae

 
accés PixtonRaül Álvarez
accés PixtonSandra, Paula i Mireia
accés PixtonAbril Ramos, Mar Ancien
accés PixtonJoan i Pau
accés PixtonGuillem Tur, Laura Garcia
accés PixtonPaula, Judith, Luca i Sara

22 thoughts on “Colloquium amicarum

 1. Abril Ramos Aran

  Salutatio!

  La Mar Acien i jo, hem optat per fer un comic amb un programa online, http://www.pixton.com.

  Crec que la idea de l’Ariadna i la Júlia és molt original, perquè si no vols sortir en l’activitat, pots posar imatges en les que no siguis tu el que surts. D’aquesta manera s’enregistra la veu, però no surt cap video ni imatge teva.

  Feliciter!

 2. Andrea Torrente

  Salve!

  Em sembla molt original el video que han fet l’Ariadna i la Júlia, podem veure el llatí escrit i també el llatí parlat.

  La Natàlia i jo hem gravat un video per fer aquesta activitat i ens ho hem passat molt bé fent-ho, però per problemes de format no hem pogut penjar-lo aquí.

  Ave!

 3. cansino.belen

  Salvete

  Nosaltres tres, Maria Cancio, Maria Benito i Belén Cansino vam representar en nostre Colloquium a classe. Ens va semblar una experiencia enriquidora, ens va ajudar molt a millorar la nostra pronunciació llatina, amb l’ajuda de llençols blancs ens vam vestir com els antics romans. Creiem que aquest tipus d’activitats són molt interesants per començar a apendre una nova llengua.

 4. Raül Àlvarez

  El Carlos i jo ho em fet en format de còmic a Pixton, però aquesta idea d’utilitzar altres imatges és bastant original i el llatí està ben escrit.

 5. Natàlia Rubio

  Salve!
  M’ha agradat molt el format en el qual heu fet el vídeo; trobo que es pràctic i creatiu. Que hi apareixi el diàleg escrit facilita la comprensió de la llengua, un punt a favor!
  Però, l’Andrea i jo hem tingut problemes tècnics amb el nostre vídeo cosa que no ens ha permès pujar-lo a la web.
  Ave!

 6. Sara Martín

  Salvete!
  Em sembla que la Júlia i l’Ariadna han fet bé d’escollir aquet mètode de presentació ja que és original (només elles ho han fet) i, a més, han tingut una bona idea combinant diapositives amb àudio.
  El vocabulari que han empleat és correcte i entenedor, així que no és difícil entendre’l ni comprendre’l.
  En el meu cas hem fet un vídeo (Judith Caballero, Paula Contreras i Luca Fernàndez) on coneixíem noves amistats. Em va agradar fer-lo perquè, a més d’aprendre llatí, ens ho vam passar d’allò més bé gravant.
  Valete!

 7. Sandra Moya

  Salve!
  La Mireia, la Paula i jo vam fer un comic online amb la página Pixton.
  Pero em sembla molt original fer un video amb imatges i diáleg, i que a més a més tingui veu. D’aquesta manera practiqueu el vocabulari en llatí i també practiqueu la pronunciació.
  Molt bona idea, felicitats!

  Vale!

 8. Judith Caballero

  Salve!

  El muntatge en la meva opinió m’ha agradat, és una cosa diferent de les que han fet les altres persones. És més, en el diàleg no han fet lo típic de la conversació de saludar, si no que lo de posar el numero de telèfon, per canviar, ha estat original.

  També les fotos de dos amigues ha estat bé, és un altre manera de fer-ho.

  La Sara, el Luca, la Paula i jo hem fet un vídeo de presentacions que tracta de quatre amics que es troben, i que alguns d’aquest és la primera vegada que es veuen.

  Vale!

 9. Luca Fernández Farto

  Salutatio!

  Em sembla molt bé aquesta idea del muntatge, perque a més de expressar el dialeg amb imatges clares i amb audio, reserveu la vostra intimitat, per no sortir o fer un video. Individualement d’això, està molt bé ja que està ben escrit, s’enten amb claritat, i reuneix totes les característiques d’un dialeg per principiants.
  Però sent sincer, jo he fet un video junt amb tres companyes més, i no cambiaria la idea de fer un video per un muntatge, ja que amb el video, potser es necessita més treball i és més original. Però si no sigues la primera opció el video, seria el muntatge, ja que està molt ben redactat.
  Tres companyes mes i jo em tingut la idea de fer un video. En aquest video es veu una escena mitjanament cuotidiana, on s’observa com un seguit de salutacions, presentacions i un tema principal, que és bàsicament les matèries que ens tocaran a la següent hora. O sigui que aquest video té diferents formes de salutacions, de comiat, , i preguntes i respostes

  Salvete!
  Capere Momentum!

 10. Paula Contreras

  Salve!
  M’ha agradat molt el vostre treball, penso que es innovador i original. Trobo que el fet de no sortir vosaltres mateixes el fa diferent. El vocabulari és entenedor i senzill.
  Nosaltres (Judith Caballero, Sara Martín i Luca Fernández) hem fet un vídeo on coneixem noves amistats. Ens ho vam passar molt bé gravant-lo i editant-lo.

 11. Arnau Alvarez Cervilla

  Salve!
  Em sembla una idea molt original i molt ben feta us felicito pel vostre treball jo i en Miquel hem fet una diàleg amb àudio de manera molt senzilla però molt ingeniosa tècnica de fer-ho,si ho fas amb una bona pronunciació queda molt bé.

 12. Miquel Saborit

  Salve!

  M’he semblat molt bona idea, crec que és una bona manera de fer aquesta tasca. Sobretot si es pronuncia amb cautela, resulta molt més fàcil d’entendre a la gent que és nova a l’assignatura. Fa que les oracions siguin fàcils d’entendre.

  Jo he fet aquesta tasca amb l’Arnau Alvarez enregistrant el diàleg en so.

  Valete!

  Miquel Saborit

 13. Guillem Tur

  Salve!

  Enhorabona al gran treball realitzat per les dues alumnes: Júlia Calvo i Ariadna Zarcos. M’agradat molt la vostra idea de donar-li veu a un soposat còmic més modern! Així li dóna més vida i gràcia al treball.

  Vale!!

 14. Mireia Abelaira

  Salve!

  Aquesta idea de fer un muntatge amb imatges i registrar la veu de manera que puguem escoltar la pronunciació de les paraules em sembla una bona idea, així podem apendre de forma entetinguda la llengua llatina. Juntament amb la Sandra y la Paula hem fet un còmic fent servir el pixton, gràcies a aquesta activitat hem pogut aprendre coses bàsiques que s’han de saber per tenir un bon coneixement d’aquetsa llengua.

  Vale!

 15. Pau Torrente Quiles

  Salve!
  Un video molt original, treballat i amb la veu és perfecte. Molt bon video noies!

  Vale!

 16. Maria Cancio

  Salve!!!

  M’ha agradat molt la idea de la Júlia i l’Ariadna. M’ha semblat molt original donar-li veu a un còmic.

 17. Mar Martínez

  Salve!
  M’ha agradat molt la idea que han tingut la Júlia i l’ Ariadna, ja que és una idea original i molt divertida! També m’ha agradat perquè com el diàleg està escrit i llavors és més fàcil a l’hora d’entendre la conversació.
  La Marta i jo hem fet un video, ha sigut una acitivitat molt divertida i sobretot hem aprés noves paraules del Llatí!

 18. Sara Martín

  Salvete!
  Quins treballs més macos! Tant fer un pixton com fer un vídeo és bona idea i ens ajuda a aprendre llatí de forma dinàmica i divertida. A mi m’agrada més fer vídeos perquè ho trobo més divertit, però els pixtons també són molt creatius. A més, la idea de les diapositives és molt pràctica i entenedora.

 19. Paula Contreras

  Salvete!
  Els Pixtons m’han agradat molt, perquè es més fácil entendre les paraules. El vídeo de la Laura i el Guillem està molt ben fet i s’enten tot, trobo que és molt original perquè es van vestir com els Romans antics.
  M’han agradat molt tots els treballs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *