Horarium Latine

Els alumnes de 4t de l’ESO de Llatí de l’institut Premià de Mar hem fet, seguint la tradició, el nostre horari de classe en llatí. Si vols fer-lo, tot i que hem presentat aquesta tasca en el Fil Moodle, trobaràs tota la informació i els nostres horaris en comentari a Placetne vobis horarium Latine? T’hi animes?

Horarium

Horarium (Ariadna Zarcos)

Discipuli discipulaeque Linguae Latinae (IV ESO IPM)

22 thoughts on “Horarium Latine

 1. Margalida Capellà Soler

  Feliciter, discipuli et discipulae!
  Em sembla molt bé que compartiu aquí aquesta activitat -que heu fet amb molt d’entusiasme i celeritat- per tal que els i les aràcnides d’arreu, si encara no tenen el seu horari en llatí, el facin i comparteixin la feina, impressions, dificultats…

 2. Ana Mª Falcón Durán

  Salve!

  Aquesta activitat la vaig fer l’any passat a llatí, em va semblar molt original. Em vaig imprimir l’horari llatí, així el tenia en castellà i en llatí.

  Valete 🙂

 3. Zícora

  Salve.

  Enhorabona als alumns pels seus horaris. Crec que és una molt bona manera d’aprendre els dies de la setmana i el nom de les matèries en Llatí.

  Vale.

 4. Judith Martínez

  Salve!!
  felicitats pel treball realitzat a la meva companya del Ins Premià . L’any passat jo també vaig fer aquesta activitat i és realment interessant.
  vale:D

 5. Clara Serrano

  salve!
  molt bona activitat!!! jo l’any passat no hi era perque soc d’una altra escola, pero m’hauria agradat fer aquesta activitat!

 6. Rebeca Barroso

  Salve!!!
  Enhorabona als alumnes d’aquesta activitat!!! Considero que és una manera molt original i fàcil per aprendre les assignatures i els dies de la setmana en llatí.

  Vale!!!

 7. Margalida Capellà Soler

  Dani, jo no el puc obrir bé. Els alumnes de l’optativa 3 de Llatí fan un apunt col·lectiu de tots els horaris de quart i, al meu grup, no hi ha cap alumne del grup A. A veure si us animeu i ens envieu un horari del grup A que es pugui embedir bé.

 8. Pingback: Placet-ne vobis nostrum horarium Latine? | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *