3 thoughts on “Grec i mitologia!

 1. Margalida Capellà Soler

  Víctor, m’ha emocionat sentir les teves paraules publicitàries en defensa de l’estudi del Grec! Amb els teus mots m’acabo de fer una idea de la complexitat que ha de suposar per a tu la mitologia. Nosaltres veiem les estàtues amb els seus atributs, les pintures, els déus a la publicitat… però sense aquest suport visual ha de ser més complicat identificar-los. Tretze volums formen el teu diccionari de Grec-Castellà en Braille, l’ordinador no et llegeix els caràcters grecs… i a més no has fet mai llatí (ets el meu primer alumne que estudia grec sense saber res de llatí!). Tot plegat és un exemple de superació de dificultats i un veritable amor envers el grec i la seva cultura. És tot un plaer tenir-te a classe i pel que veig et continuaré tenint a segon de batxillerat! Me n’alegro moltíssim! Moltíssimes gràcies per aquesta falca radiofònica a favor del Grec!

 2. F. Xavier Gras

  Bon dia!

  Bé Víctor bé, ha quedat perfecte! És clar que els muntatges de la Margalida acaben de donar el punt clau!
  No vàrem tenir cap problema en realitzar la gravació. Tot el contrari, ens ho vàrem passar molt bé.
  Estic molt d’ acord amb tot el que ha dit la Margalida al seu comentari, sí Senyor Víctor, amb dos…!

  Aquesta falca radiofònica ajuda a que el Grec visqui no només en gent que el treballa sinó gent que no en sap res de res.

  Llarga vida al Grec! (Com a Llengua i Cultura mil·lenària!)

 3. Teresa Devesa i Monclús

  Felicitats Victor, no només per aquesta sentida falca publicitària, sinó també per la magnífica actuació al piano que vas fer dissabte al concert “Música a les mans”. Veig que a més de les tecles, també hi tens el grec, a les mans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *