Pectentes Romani a Alcúdia

Amb motiu de les Festes de Sant Jaume, i dins del programa d’actes de la jornada de reivindicació romana de la ciutat, “Civis Pollentinus Sum”, també les perruqueres d’Alcúdia (Mallorca) ofereixen a totes les dones i nenes que ho desitgin pentinar-se a l’estil romà de forma gratuïta. Una inciativa molt ben acollida per totes les beneficiades, que poden lluir el pentinat en el ball popular “la Festa Capitolina” que se celebra el mateix dia per la nit al Camp de les Ànimes (al costat del recinte arqueològic), dedicada a Júpiter, Juno i Minerva.


Gaby

30 thoughts on “Pectentes Romani a Alcúdia

 1. Judith López

  Salve!
  Es vritat que jo no coneixía aquestes festes, però a mi van fer-me un pentinat similar a la Magna Celebratio farà 4 anys. Crec que si comparem aquestes dues festes son bastant semblants, les dues ofereixen serveis i jocs divertits sense pagar i a l’aire lliure.
  Estàn molt bé!

 2. Raul Rojano

  Salve!!
  Crec que es una bona iniciativa ja que tampoc cobren res i li donen un toc diferent a aquestes festes les quals jo no coneixia, i per el que diuen a les entrevistes la gent surt contenta per aquest peinat.

 3. Hèctor Fernànez

  Salve!
  Em sembla una cosa molt interesant perquè et poses en la pell d’una persona romana amb aquest peinat i si és gratuit, doncs incitarà més a la gent a provar-ho. Està molt bé ja que la gent que va a aquest tipus de festes li agrada sentir-se més en l’època romana quen estàn en les festes que en l’època actual.

 4. Laia Pérez

  No coneixia aquesta festa, pero el taller que s’han montan aquestes perruqueres es molt creatiu i atreu a moltes dones a canviar d’estil el seu pentinat per un dia. A sobre que és gratis i pot participar qualsevol persona. Es semblant al que anavem a fer aqui a Badalona, jo per exemple en la Magna Celebratio m’hagués agradat estar en un taller de pentinar.

 5. Marc Escolar

  Salve!
  Em sembla una bona idea que la gent pugui anar pentinada com anaven els romans, a més que et pentinin d’una manera diferent és gratuït, que això fa que la gent s’interessi i ho probi.

 6. Damian Cornejo

  es una idea brillante al igual que divertida,la gente seguro copiara la idea,pero esta bien que lo hagan gratuito orque asi los que quieran recrear la historia,estaran mas animados para hacerlo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *