L’Escola Mar Nova estudia els Romans!

Gràcies a la col·laboració dels alumnes de primer de batxillerat de llatí l’Institut de Premià de Mar, els alumnes de 2n i 3r de l’Escola Mar Nova han pogut estudiar com jugaven els nens i les nenes romans.

Amb el que van aprendre allà i tot el que van estudiar, van fer un projecte sobre els romans i que volen compartir en aquest bloc.

 

 

Albert Barnils
Escola Mar Nova

One thought on “L’Escola Mar Nova estudia els Romans!

  1. Margalida Capellà Soler

    Moltes gràcies Albert i alumnes de 2n i de 3r de primària de l’escola Mar Nova de Premià de Mar, per haver-nos regalat aquesta experiència de pràctica compartida Primària-Secundaria i per haver deixar-nos contribuir a la realització d’aquest magnífic projecte educatiu que heu portat a terme sobre els romans! Quan vaig rebre el correu en què em demanàveu la col·laboració a principis de maig, ple final de curs a secundària, i sense tenir experiència prèvia, sincerament vaig tremolar; però la il·lusió em va vèncer i en veure que els meus alumnes de llatí, malgrat els exàmens, es van motivar aquesta nova experiència d’ensenyament-aprenetatge i avaluació alhora, sense pensar-ho dues vegades vàrem posar fil a l’agulla i el resultat ha estat molt enriquidor i per part nostra amb moltes ganes de repetir.
    Moltíssimes gràcies per donar aquí a conèixer el vostre projecte i esdevenir així aràcnids i aràcnides!

    Ens uneixen moltes coses i a més tant el nostre director Bernat Ancochea com la vostra escola han estat nominats en apartats diferents, premianenc de l’any i millor iniciativa de l’any respectivament, als Premis de la ràdio 2012. Jo ja he votat. L’Enhorabona!

    Molt bon estiu i el curs vinent continuem col·laborant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *