Ni desconnecto dels referents clàssics anant a les termes de Montbrió!

Fa unes quantes setmanes vaig anar a les termes de Montbrió. Quasi sempre que puc vaig amb la meva família, ja que és molt relaxant i t’ho passes realment bé. Després d’haver-hi anat diverses vegades, em vaig adonar que hi havia moltes coses relacionades amb la mitologia, i vaig pensar en fer fotos per després ensenyar-se-les a la Lida i compartir-les aquí amb tots els aràcnids i aràcnides:

Sabeu on trobar aquestes termes? Quins referents clàssics hi sabeu veure? Quin personatge heu reconegut? Busqueu en El Fil de les clàssiques i Aracne fila i fila apunts sobre les termes i el bany termal i els enllaceu en comentari. Jo vaig a les termes per relaxar-me i no em trec del cap els referents clàssics que tant m’agraden!

Elisa Moya

4t ESO Llatí opt.1

13 thoughts on “Ni desconnecto dels referents clàssics anant a les termes de Montbrió!

 1. Margalida Capellà Soler

  Apa, Elisa, no desconnectes del bloc ni dels referents clàssics però tampoc del mòbil. Tanmateix, gràcies per compartir aquest bell indret amb tots nosaltres. Quin plaer el termal! Tot un referent clàssic!

 2. espasa.aida2011

  Elisa Elisa Elisa… Uns tant i els altres tan poc… jajaja, quina sort! És llògic que en unes termes s’hi trobin referents classics.. o no? Jo suposava que si, per això són termes. no? jajaja, enfí suposo que estan ubicades cap a tarragona o per allà a prop no? Elisa estiguin on estiguin un dia m’hi has de portar! per cert, les esculturetes i tot.. són originals. De fet, m’agraden tant que no se quin dia de juny me’n vaig al museu egipci de barcelona! Ave!

 3. Alícia Roure

  Salve 🙂 !

  Bon apunt Elisa. Penso igual que l’Aïda, que si són unes termes és normal que poguem trobar referents clàssics, ” es lo que tiene”. Ara bé no sé quins referents són concretament. Això si, segur que aquestes termes han de ser molt relaxants!
  VALE 😀

 4. Marta Bautista

  Salve!!

  Felicitats Elisa per l’apunt!! Jo també penso el mateix que l’Alícia, si són unes termes es normal que trobem referents clàssics. Però els referents no se quins són… Jo també he anat a altres termes, però a les de Montbrió mai he anat…

  Vale!!

 5. irina

  Felicitats Elisa per l’apunt, no he estat a aquestes termes però m’agradaria anar-hi, és veritat que n’hi ha molts referents clàssics. Sé que aquestes termes estan a Tarragona, però no sé quins referents clàssics hi ha.

 6. gene macias sanchez

  buah la vritat esque jo mai he anat a cap crec que m’enrecordi clar jajaja molt macas les fotos m’agraden molt
  esta mokt be el treball tens molta sort de anari sempra que vols

  si es vritat que les termes tenen referem classics pero jo la veritat que no se quines son 🙁

 7. Andrea Balart

  Salve! molt bon apunt Elisa, feliciter. Les termes de Montbrió estan a Tarragona. No he pogut reconeixer els referents clàssics. Per cert les termes són una passada! quina sort que tens Elisa!
  vale!

 8. Mireia Moral

  SALVEE!!
  Molt bon apunt Elisa!! Crec que són les termens de Montbrió que estan a Tarragona, evidentment. Els referents classics no els he trobat, però les fotografies han queda’t molt bé. I com han dit les meves companyes es normal que a unes termes es trobin referents classics.
  VALEE!

 9. Eva Perez

  SALVEEE!!
  feliciitats per l’apuunt:)
  Yo també opino com les meves compañes, que es logic que a unes termes trobem referents clàssics, encara que yo no m’habria fixat molt jajaja
  No e sapiguut trobar els referents clàssics, pero les fotografies estan bastant bé i clares

 10. martins.erik1120

  Salve!!

  Molt bon article Elisa, són curioses les figures pero totes boniques a la seva manera jaja és normal que a les termes hi trobis referents clàssics, com veig que ja han comentat, m’agradaria visitarles algun dia i relaxarme!

  Vale:D

 11. moya.elisa2011 Post author

  Margalida, estava mirant els meus apunts per juntar totes les fotos amb referents clàssics que he fet i m’estava mirant les que hi ha aquí i em sembla que està mal posat, ja que apareixen imatges que no tenen res a veure amb Montbrió. No sé com arreglar-ho.

 12. Margalida Capellà Soler

  Elisa, és perquè has posat a l’àlbum de Montbrió la resta de referents que has anat trobant! Sort que te n’has adonat! Entra a Photobucket i canvia de lloc les imatges que no corresponguin i les mous a un altre àlbum. Si les tens enllaçades en un apunt, les perdràs i les hauràs de tornar a enllaçar. Ho proves? Si la cosa no funciona, demà m’ho recordes i ens ho mirem plegades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *