PlayStationVita

El cap de setmana passat, vaig veure per un canal de la televisió l’anunci de la nova PlayStationVita. Aquesta nova consola amb aquesta paraula vita, d’origen llatí i que siginifica vida,  és un nom molt apropiat ja que els seus dissenyadors creuen que aquest nou sistema d’entreteniment portàtil d’última generació,  serà com una combinació revolucionària de jocs ficticis i connexions socials en un context real. L’objectiu d’aquesta és transformar tots els aspectes de la vida quotidiana en una experiència d’entreteniment. Us deixo aquí un video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RIaJHh60hQY[/youtube]

Salue,

Laia Parareda

Ins. Anton Busquets i Punset de Sant Hilari Sacalm

26 thoughts on “PlayStationVita

 1. mhirou.lhassan2011

  AVE!
  aquest artícle és molt interessant, no m’havia donat compte d’aquest anunci però veig que les coses van avançant molt ràpidament.
  SALVE :)!

 2. gomez.luque2011

  Jo no havia vist aquest anunci, i la veritat que apart de sorprendre’m de com abançen les noves tecnologies, i de les coses noves que surten, a més com diuen ja altres companys meus, si hagués vist en un altre moment l’anunci no hagués pensat que ”vita” és una paraula del llatí, la veuria pero em quedaria igual jaja. És interesat aprendre aquestes coses, ja que si un altre cop veig ”vita” en un altre lloc o en un altre anunci sabre que és una paraula llatina! jaja

  Salvee!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *