Quina lletra grega hi veieu?

Recordo que vaig començar a fer classes de grec quan un dia la Margalida ens va ensenyar fotografies de lletres gregues en el nostre entorn i ens va dir, mig en broma, que a partir d’ara patiríem de alfabetograecomania. Vaig arribar a casa i vaig vestir-me per anar-me a entrenament de voleibol, quan de cop m’estava posant la samarreta, em vaig adonar de que hi havia un lletra grega, la veieu?

 

Veieu la lletra grega amagada?

Cristina Berjano 1r Batx. Grec i Llatí

11 thoughts on “Quina lletra grega hi veieu?

 1. Margalida Capellà Soler

  Quin goig, Cris, tenir la teva samarreta de voleibol al bloc! T’has contagiat d’alfabetograecomania! Bé, espero no acabar com Sòcrates!

 2. Eric Andreu

  Jo crec que hi ha un sigma minúscula en el número 6, i fins i tot, si girem el número 1 pot sortir una gamma una mica petita. En tot cas, i felicitant a la Cris per prendre l’iniciativa, ja va bé que la gent que comença amb el tema del bloc comencin a fer articles, participin i continuin amb l’obra que va començar fa tres anys.

 3. Cristina Berjano

  Eric, has encertat una! jaja hi ha dos lletres més! a veure qui les troba, i si crec que és bo que la gent faci que el bloc segueixi en marcha per què és bastant entretingut 🙂

 4. Miriam Pelegrina

  Si no observo malament i a un xi al costat dels arbres, i com diu l’eric un sigma minuscula al sis.
  Bon treball Cris!! Ja no ens escaparem de les lletres gregues!

 5. gimenez_tha

  Jo el que veig, és la sigma minúscula al número sis, la pi al aldamunt de DALT i al costat d’aquesta la gamma a una de les esquines del dibuix.

  Però potser és que tinc massa imaginació 🙂

 6. Michelle Iglesias

  En aquesta imatge, les lletres que veig són la sigma en minúscula (representada en aquest cas en el número 6) i la lletra xi al costat dels arbres. No trobo cap lletra més, nose si per que són difícils de trobar, o perque no hi tindre molta imaginació!
  Igualment, un article molt interessant i diferent, felicitats!

 7. Cristina Ortiz

  Hola! Jo hi veig moltes lletres! dec tenir molta imaginació… Vec una pi al dibuix, una sigma al 6, una ómicron dins del 6, i fins i tot, el conjunt que fa el 16 em sembla una capa,(encara que la part redona del 6 fa que no ho siga… però si que me la recorda)

 8. pallach.carla

  Hola! 🙂
  Cristina realment crec que s’ha de tenir bastanta imaginació per trobar les lletres gregues, eh? Però és entretingut i si ho fas amb companys és divertit.
  Jo hi veig una sigma minúcula al número 6, una ni minúscula a Voleibol i una pi a sobre de la paraula DALT.
  A veure quan tenim els resultats! 🙂
  Adéu!

 9. Cristina Berjano

  Molt bé! ho heu endevinat! Hi ha una pi al dibuix, una gamma al numero 1 (en aquests cas cal girar-ho), una xi al costat del arbres!
  Encara que heu trobat més lletres que jo i tot! Graciès a tots per fixar-vos en el meu article, que hem sembla interessant veure lletres gregues per tot arreu!!

 10. Eulàlia

  És molt curiós! Sembla mentida que de les coses més senzilles que veiem a diari tinguin lletres gregues amagades! Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *