El rebost d’Apici

Aquí teniu el meu treball personal de la sortida Fem de romans al mercat de la Boqueria . Vàrem fer cuina romana amb la prestigiosa cuinera Eulàlia Fargas (ja heu vist el nostre vídeo a El Fil de les Clàssiques? impressionant!), però jo no parlaré de cuina sinó dels aliments que, com a romans, podíem o no comprar al mercat de la Boqueria i ja heu vist que els porteu d’arreu. No us perdeu el final del programa El rebost d’Apici, presentat per una servidora i gravat in situ el dia de la sortida a la Boqueria. No us oblideu de respondre la pregunta, com sempre, en forma de comentari; potser hi haurà premi!


Sílvia Espinanch García

1r de batx. Llatí

5 thoughts on “El rebost d’Apici

  1. Margalida Capellà Soler

    Sílvia, ets una autèntica reportera televisiva! M’encanta de quina manera saps improvisar davant de la càmara i com has aconseguit entrevistar els companys que mai no volen intervenir públicament. Realment els vares enxampar in fraganti. Feliciter!

  2. Gaby

    un programa molt instructiu i divertit, Sílvia. Felicitats! Jo diria que les mongetes verdes, tal com les coneixem, van arribar amb el descobriment d’Amèrica, però no sé pas si abans per Europa ja es conreava alguna varietat similar.

  3. Anna Jimenez

    Salve Margalida!
    Esta molt bé el video, m’encanta la cara del Ricard.

    Felicitats Silvia!

    VALE!

  4. Chaima Anza

    Salve a tothom,però especialment amb dirigeixo a la meva companya Silvia que ha triumfat amb aquest video en Aracne i en altres coses. Moltes felicitatas Silvia!

  5. Oriol Lopez

    Ave!
    S’ha de reconéixer que la Sílvia ens va enxampar i tampoc està tan malament això d’intervenir davant la càmera, encara que altres com el Rubén van fugir fent veure que admiraven la gran varietat d’aliments del mercat. En general, és un vídeo molt treballat i explica molt bé el que és el mercat. Felicitats Sílvia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *