Cuina amb nosaltres: Les torrijas de la Georgina

No us perdeu el vídeo que us he preparat per a tots vosaltres de la recepta d’Apici que també trobareu al nostre receptari de Cuina Romana en xarxa que entre tots i totes l’anirem completant i ampliant:

Les torrijas en castellà, torradetes de Santa Teresa en català, pain perdu en francès, knights of Windsor en anglès o Arme ritter en alemany… no són res més que aliter dulcia en llatí.

Prosit!

Georgina Tur
4t ESO Llatí

37 thoughts on “Cuina amb nosaltres: Les torrijas de la Georgina

 1. Andrea Balart

  Salve!
  Felicitats Georgina, a mi m’encanten les torrijas i aquesta setmana ne pogut tastar. Mai ne sabut fer però amb aquest video sembla una recepta prou fàcil de fer. Ja ho intentaré algun dia.

 2. Marta Gallardo

  Salve!

  Quina pinta, moltes felicitats pel video! Aquesta Setmana Santa també he menjat torrijas i la veritat m’agraden bastant. No m’esperava que fossin dels romans.

  Vale!

 3. imad

  Salve!

  Molt bon video Georgina. Les torrijas és un dolç típic de les celebracions de Quaresma i Setmana Santa a Espanya, . Consisteix en una llesca de pa (habitualment de diversos dies) que és amarada en llet o vi amb mel i espècies, i, després de ser arrebossada en ou. Gràcies aquest video he après a fer-les i espero algun dia treure un somriure a la meva mare amb aquest plat gustós.

  Vale!

 4. Judith Martínez Barranco

  Salve!!
  tenen una pinta boníssima!!! jaja la veritat esque jo ja he menjat ja que les meves avies tenen costum de fer!
  valee

 5. Tania

  Salve!

  En primer lloc, felicito a la Georgina per les torrijes que ha fet.
  La veritat és que ami m’encantes, cada any la meva àvia en fa per pasqües i menjem tota la familia, estan molt bones.
  No en tenia nidea que els romans també en feien, però m’ha sorprès que ja es fessin desde fa tan de temps.
  La recepta no és gaire difícil, jo ajudo a la meva àvia a fer-les i surten molt bones!

  Vale

 6. Clàudia Cazaux Cuberas

  uooooo! qe booo! tenen molt bona pinta m’encantaria haver-n’he provat alguna!

 7. victoor Barranco

  Salve!!
  Encara recordo aquest article jajajaja com vam riure!! Però va quedar molt bé la veritat! Aquell any va ser el primer que vam anar al taller de cuina romana, i allà vaig apendre per primer cop a fer-les. Els meus pares van marxar de cap de setmana aquell any i encara recordo que quan van tornar, els hi vaig fer torrijas per provar de fer-les jo a casa. La veritat és que em van quedar molt bones i em va agradar molt de ferles.
  Vale 😀

 8. Matiida

  Salvee!
  felicito a la Georgina per les torrijes que ha fet. Tenen molt bona pinta ,No savia que els romans també en feien, però m’ha sorprès que ja es fessin desde fa tan de temps.Gràcies a aquest video manimare a fer-ne , ja que mai he menjat 😛 .

  Vale 🙂

 9. Laia Simón

  Salve!
  Moltes felicitats pel vídeo, la veritat es que les torrijas tenen molt bona pinta. M’encanten les torrijas així que m’ha fet molta il·lusió que al blog hi hagi una entrada dedicada a aquest menjar!

  Vale!

 10. Jose Maria Fernandez

  Salveee!!!

  Felictats per el videoo esta molt ben fet i elaborat segur que las torrijas esta molt bones i es un meja roma.

  valee!!!

 11. Pingback: Més cuina romana | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *