Cuina amb nosaltres: Les torrijas de la Georgina

No us perdeu el vídeo que us he preparat per a tots vosaltres de la recepta d’Apici que també trobareu al nostre receptari de Cuina Romana en xarxa que entre tots i totes l’anirem completant i ampliant:

Les torrijas en castellà, torradetes de Santa Teresa en català, pain perdu en francès, knights of Windsor en anglès o Arme ritter en alemany… no són res més que aliter dulcia en llatí.

Prosit!

Georgina Tur
4t ESO Llatí

37 thoughts on “Cuina amb nosaltres: Les torrijas de la Georgina

 1. stefanny

  La veritat és que em encantar haver cuinat amb tots els meus companys coses tan bones i aprendre fer totes les receptes amb ells, tots junts.Va ser molt divertit anar al taller de la Boqueria.

 2. Margalida Capellà Soler

  Quina alegria, Georgina, m’has donat en veure el teu vídeo, com si fos un programa de cuina de la tele, tot fent els dolços d’Apici que vàrem aprendre a fer a la Boqueria amb la cuinera Eulàlia Fargas. Felicita el teu germà de part meva i quan em vegi pel passadís que em saludi, així sabré qui és.

 3. Georgina Tur (Cuina amb nosaltres)

  Ha quedat super bé!!!
  Ara ho estavem miran amb la meva mare i el meu germà i ens estavem rient moolt.
  La veritat és que el muntatge li ha donat una mica més de vida, ja que jo no paro de parlar durant tot el vídeo. xd

  Valee!
  Veu en off: Guillem Tur

 4. Margalida Capellà Soler

  Ets, Georgina, una comunicadora nata! Si a la tele et descobreixen ens quedaren sense altre reportatge exclusiu per a Aracne fila i fila!
  L’enhorabona a tota la família i mil gràcies a la mare per deixar-te entrar i gravar a la cuina.

 5. Anna Jimenez

  Salve Margalida !
  m’ha encantat el video; FELICITATS Georgina!
  l’has explicat molt bé, i estaba molt gracios el treu germa parlant.

  Vale!

 6. Patricia

  Salve!
  Ha quedat molt bé el video Georgina, ara qual vulgui menjar torrijas, vaig al teu video i ja esta 🙂 Ha quedat molt be el montatge queda molt divertit 🙂 Ademés la Georgina ho explica molt be, moltes feliçitats Georgina 🙂

 7. victooor :)

  Salve Lida y salve Georgina!
  M’encanta el video, pero el Lucas té una mica de raop, la camara es mou una mica jajajaja. Però tot i així la recepta i el video han quedat molt be.
  Crec que la Angela i la Aulalia estaran molt orgulloses de tu jajaja.
  Petons 🙂
  Vale!
  victor 🙂

 8. Hady Camara

  Salve!
  Crec q la Georgina a fet un magnífic treball, a mi també m’ha fet sentir com si estigues mirant un programa de cuina , i quina pinta el resultat final mmmmh! 🙂
  En fi que estava molt be :D!
  Vale!

 9. Fatima el Hanini

  Salve !

  Has estat fantàstic el video,molt bona cuinera i el teu germa també ha fet molt bé la veu en off.

  Ave !

 10. Georgina Tur

  Merci Anna, tu si que vals.. no com el Lucas.
  Lucas, la càmera es mou lo suficient com ha de ser.. a més grava el meu germà i crec que ho fa bastant bé, després de les exigències que em va reclamar…

 11. Hanae El Mouden

  Salve!

  Georgina el video genial, està molt ben explicat, m’ha encantat 🙂

 12. sonia seve

  Salve!
  Be Georgina, m’ha agradat el video, pero el nostra et superara 🙂
  vale!

 13. florrr

  Salve Lida 😀 Salve Georgina 🙂
  el vídeo a quedat molt bé i els dolços tenen una bona pinta jajajaja m’agradat molt moltes felicitacions nenna 😀
  Valeee;)

 14. Montse i Hernán

  Felicitats Georgina, esta molt be.
  A veure quan ens convides a casa teva a menjar torrijas.
  Fins aviat

 15. Georgina Tur (Cuina amb nosaltres)

  Gràcies per haver comentat! 🙂
  I taant que us convidaré a menjar toorrijas!

 16. Guillem Tur

  Felicitats Tata, unes torrijas molt bones, espero que les portis al cole i fem un bon berenar tots junts (encara que hauràs de fer moltes)!! Us puc dir que les torrijas van quedar molt bones aquell dia, i valen molt la pena tastar-les calentes amb una mica de sucre!!!

 17. Margalida Capellà Soler

  Tota la raó tens, Guillem. Em plau saludar-te per aquí, a veure si un dia et passes per informàtica 1 i així sabré qui ets.

 18. Ana Mª Falcón Durán

  Salvete! 😀

  Aquest video m’ha semblat molt interessant perque no tenia ni idea de que les torrijas siguèssin romanes, i a més, és un video molt original i està molt ben fet. I a mi, que m’encanta el món de la cuina doncs encara m’agrada més.
  Jo també vaig fer un video fent galetes gregues.

  Vale! 😀

 19. Nora

  No sabía que las torrijas fossin romanes !!! Está molt bé aquest vídeo Georgina! Aquesta semana santa he menjat algunes torrijas, són realment bones. Vale!

 20. Marta Verde

  Salve!
  Mh.. que bones las torrijas! Jo aquesta setmana santa si que he menjat, molt bones.
  Tampoc sabia que las torrijas fossin romanes, sempre he pensat que eren de Murcia.

 21. Marta Bautista

  Salve!

  Aquest video ja el vaig veure l’any passat… i també sabia que les torrijas provenien dels romans, ja que els alumnes de 4t de l’any passat vam assistir a una excursió de cuina romana.

  Vale!

 22. irina

  Salve!
  Feliciter Georgina! Segur que estan boníssimes les torrijes. Quan vam anar a la boqueria varem fer torrijes i van quedar molt bones! Els romans també els agradava fer torrijes de fet, era un postre que feien molt sovint, segons ens van explicar a la boqueria.

 23. Andrea Balart

  Salve!
  Felicitats Georgina, a mi m’encanten les torrijas i aquesta setmana ne pogut tastar. Mai ne sabut fer però amb aquest video sembla una recepta prou fàcil de fer. Ja ho intentaré algun dia.

 24. Marta Gallardo

  Salve!

  Quina pinta, moltes felicitats pel video! Aquesta Setmana Santa també he menjat torrijas i la veritat m’agraden bastant. No m’esperava que fossin dels romans.

  Vale!

 25. imad

  Salve!

  Molt bon video Georgina. Les torrijas és un dolç típic de les celebracions de Quaresma i Setmana Santa a Espanya, . Consisteix en una llesca de pa (habitualment de diversos dies) que és amarada en llet o vi amb mel i espècies, i, després de ser arrebossada en ou. Gràcies aquest video he après a fer-les i espero algun dia treure un somriure a la meva mare amb aquest plat gustós.

  Vale!

 26. Judith Martínez Barranco

  Salve!!
  tenen una pinta boníssima!!! jaja la veritat esque jo ja he menjat ja que les meves avies tenen costum de fer!
  valee

 27. Tania

  Salve!

  En primer lloc, felicito a la Georgina per les torrijes que ha fet.
  La veritat és que ami m’encantes, cada any la meva àvia en fa per pasqües i menjem tota la familia, estan molt bones.
  No en tenia nidea que els romans també en feien, però m’ha sorprès que ja es fessin desde fa tan de temps.
  La recepta no és gaire difícil, jo ajudo a la meva àvia a fer-les i surten molt bones!

  Vale

 28. Clàudia Cazaux Cuberas

  uooooo! qe booo! tenen molt bona pinta m’encantaria haver-n’he provat alguna!

 29. victoor Barranco

  Salve!!
  Encara recordo aquest article jajajaja com vam riure!! Però va quedar molt bé la veritat! Aquell any va ser el primer que vam anar al taller de cuina romana, i allà vaig apendre per primer cop a fer-les. Els meus pares van marxar de cap de setmana aquell any i encara recordo que quan van tornar, els hi vaig fer torrijas per provar de fer-les jo a casa. La veritat és que em van quedar molt bones i em va agradar molt de ferles.
  Vale 😀

 30. Matiida

  Salvee!
  felicito a la Georgina per les torrijes que ha fet. Tenen molt bona pinta ,No savia que els romans també en feien, però m’ha sorprès que ja es fessin desde fa tan de temps.Gràcies a aquest video manimare a fer-ne , ja que mai he menjat 😛 .

  Vale 🙂

 31. Laia Simón

  Salve!
  Moltes felicitats pel vídeo, la veritat es que les torrijas tenen molt bona pinta. M’encanten les torrijas així que m’ha fet molta il·lusió que al blog hi hagi una entrada dedicada a aquest menjar!

  Vale!

 32. Jose Maria Fernandez

  Salveee!!!

  Felictats per el videoo esta molt ben fet i elaborat segur que las torrijas esta molt bones i es un meja roma.

  valee!!!

 33. Pingback: Més cuina romana | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *