Els clàssics grecollatins a Tarraco

dpp_204011

Dimarts 12 d’abril l’alumnat i professorat de clàssiques de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta vam tenir el goig d’assistir a les representacions d’Antígona de Sòfocles i de Rudens de Plaute posades en escena a l’auditori del Camp de Mart de Tarragona pel grup Balbo Teatro del Puerto de Santa María de Cádiz que van omplir l’auditori amb un aforament superior a 2000 persones. Va ser una jornada per reviure els clàssics grecollatins.

Francesc Franquet
I. Ramon Berenguer IV
Amposta

One thought on “Els clàssics grecollatins a Tarraco

  1. Margalida Capellà Soler

    Francesc i alumnes d’Amposta, moltes gràcies per fer-nos coneixedors del vostre pas pel Camp de Mart de Tarragona.
    M’ha agradat molt Francesc el teu comentari en l’apunt de l’Auda i els seus alumnes en què comentaves l’encert de l’escena inicial afegida a l’Antígona. Potser els alumnes després de vacances ens podrien explicar a quina obra pertany aquest afegitó, així com explicar-nos el seu pas pel Camp de Mart amb una tragèdia grega i una comèdia llatina. Sens dubte, un dia de teatre clàssic memorable. L’enhorabona i bona Pasqua!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *