11 thoughts on “El món clàssic de Phineas i Ferb

 1. Sonia Seve

  salve!
  Aquesta serie esta molt be, la fan al Disney Channel! I en aquest capitol surten les carreres de cuadrigues que fan referencia a les carreres que feien a roma.

  Vale!

 2. Anna Jimenez

  Salve Margalida !
  La veritat esque ni m’agrada phineas i ferb, ni els veig. però em sembla fantastica l’ideea de penjar videos amb referents classics.

  VALE!

 3. ralcazar12

  És una serie que no miro gaire, però es veuen reflectits molts aspectes de l’antiguitat, es veuen unes columnes, unes quadriges, un circ fet per el poble,la vestimenta de l’època…També es veuen personatges importans com esparragus, minotaurio, Venus…

 4. Lucas

  salve

  El video esta bè m’agrada.
  el perosongatges importans :Sparragus,Medusa,minotauros

 5. Georgina Tur

  Jo si que els conec com a serie de televisió, ho fan al Disney Channel.
  És divertida la serie, però quan ja portes molt de temps veient-la, se’t fa una mica feixuc…
  Aquest capítol no l’havia vist encara, però per el poc tros que he vist, he pogut diferenciar a la medussa, i a uns guerrers romans, suposu que seria el Julio Cesar…

 6. Estefania

  ave Lidaa !!!
  jo aquet capitol Phineas i Ferb si que el eh vits a mes es gracios ya que Candas acaba jugan amb els germans per la seva curiositat i per dir-le a la seva mare que Phineas i Ferb sempre fande les seves ….
  pero com sempre la mare no descobreix res …. i Candas se enfada molt per que ella te rao i aqui explica una mica en la epoca grega i ells germans fan un esport molt tipic de la epoca que es correr en els caballs bueno.. a la seva manera =) i van per tota la cuitat amb els cavalls i com que no hi ha reglas fan lo que volem!
  fins Que la mare torna a casa i se acab tot ! =)

 7. Rabab

  Ave lida!!

  Aquests capítol és molt bo encara que jo no segueixi gaire aquesta série.Peró podem veure que en aquest fragment de Phineas y Pherb han introduit molts referents clàssics com la medusa, les curses de carros, el casc etc…

 8. Irena

  Hola! ajajja aquest dibuixos els veuen els meus cosins petits! Qué curiós que surtin referents clàssics, en aquest cas grecs, ja que surten les típiques carreres de quadrigues, alguns dels personatges grecs són Sparragus, la medusa, l’estatua del dicòbol,:)
  valee bona troballa!

 9. Patricia

  Salve Lida!
  La veritat que no m’agradan molt pero aquest capítol si que el vaig veure. En aquests dibuixos es veuen reflectits el grecs quan anaven amb les quadrigues i feien les carreres.
  Esta molt interessant aprendre coses a traves de coses aixi 🙂
  Ave Lida!

 10. Hanae El Mouden

  Salve!

  Aquest capítol està molt bé! I es veuen les quadrigues on feien carreres.

  Avee!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *